SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

19-01-2022

Beste wrapper van Nederland 2022

De Sign & Print Expo 2022 organiseert samen met Fespa Nederland de ‘Dutch edition’ van de World Wrap Masters. De winnaars zullen Nederland vertegenwoordigen tijdens FESPA Global Print Expo 2022 in Berlijn.

“Een hele eer om de eerste afgevaardigde te zijn, omdat de concurrentie in ons land groot is”, aldus Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Marcom/Content bij beursorganisator Easyfairs.

Demo’s
De finale van de World Wrap Masters Netherlands wordt op woensdag 23 maart gehouden. De deelnemers komen daarbij in aanmerking voor deelname aan de World Wrap Masters Europe 2022 in Berlijn. Tijdens de voorrondes worden de deelnemers voor de finale aan dit prestigieuze evenement gekozen. Op de twee andere beursdagen van Sign & Print Expo 2022 worden er demonstraties gegeven over het montagevakmanschap en mogelijkheden met wrap folies op diverse objecten. Om dit wrap event mogelijk te maken werkt FESPA Nederland samen met onder anderen Appcademy, Van der Pol Reclame, Vermeulen & Vermeulen en Omnimark.
Eduard Hoogendijk, directeur FESPA Nederland, licht toe: “Carwrappers en montagebedrijven maken onderdeel uit van onze industrie. Het met folie inpakken van voertuigen, treinen, bussen en gebouwen maar ook meubilair en andere objecten zal steeds meer gaan toenemen en dat is een vak apart.”

The wrap zone
Niet alleen vanuit een decoratief aspect, maar ook vanuit een duurzaamheidsaspect biedt folietoepassing een breed scala aan oplossingen. Vanuit dat brede perspectief presenteert FESPA Nederland tijdens deze beurs ‘The wrap zone’. Dit initiatief, ontwikkeld in samenwerking met beursorganisator Easyfairs, geeft een unieke kijk op de inzet van foliewraptechniek.
De World Wrap Masters (WWM) Netherlands competitie neemt dus een prominente plek in. Op de beurs wordt een WWM-arena opgebouwd waar deze experience plaatsvindt. Dit FESPA Nederland wrap event wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking met de FESPA Nederland partners HP, Igepa en Zünd Benelux.