SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

19-05-2021

Belgische beurzen mogen weer

In België kwam op 11 mei de bevestiging van het ‘overlegcomité’ dat er officieel toestemming is om vanaf 30 juli as. in België beurzen te organiseren. Goed nieuws voor Kortrijk XPO dus, de organisator van onder anderen Sign2Com.

Geen beperking bezoekers
Concreet betekent dit dat Sign2Com plaatsvindt zoals geprogrammeerd; van 19 t/m 21 september 2021. Ook kan Sign2Com haar normale bezoekersvolumes aanhouden, laat de organisatie weten. Dus geen beperking van het aantal bezoekers op de stands.

Maatregelen
Uiteraard neemt de organisatie alle nodige sanitaire maatregelen en investeert zij in voldoende ventilatie met bijhorende CO2-meting, hand- & ontsmettingsgels alsook bezoekersregistratie (deze wordt in de loop van de maand juni geactiveerd op de website van de beurs). Mogelijk zijn in september nog andere maatregelen van kracht. Daarover zal de organisatie steeds tijdig infotie verstrekken. Ook de catering is aanwezig op de beursvloer, weliswaar onder het op dat moment geldende horeca-protocol. Ook hieromtrent communiceert de organisatie naderhand nog gedetailleerd.

80% verkocht
Kortrijk XPO meldt verder nog dat meer dan 80% van de beursoppervlakte verkocht is. Sign2Com zal het eerste grote ontmoetingsmoment uit de sector zijn en dus optimaal geschikt om de postcorona-activiteiten te boosten, aldus de organisatie.

Foto’s: Kortrijk XPO