SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

20-04-2021

Belgisch kampioenschap Carwrapping

Voor het eerst zal op 19 juni as. het Belgisch kampioenschap Carwrapping plaatsvinden, georganiseerd door Fespa België.

De winnaar vertegenwoordigt België op de World Wrap Masters tijdens de internationale Fespa beurs in Amsterdam, van 21 tot 25 oktober as.

Talent gezocht!
Fespa België zoekt talent van eigen bodem, een professionele speler en een ambassadeur om het vakmanschap van het carwrappen in de kijker te zetten. Kortom, iemand die zowel design, productie als wrapping in eigen huis kan verzorgen en die bovendien de jury weet te overtuigen met zijn of haar talenten.

Hoe kan je deelnemen?
Als u mee wilt doen, Stuur dan hier een filmpje in van maximaal 5 minuten waarin uzelf én uw wrapping vaardigheden goed worden gepresenteerd. In de video moet het volledige proces -van design tot productie- en ook de wrapping zelf in beeld komen. Bestaande realisaties mogen ook in het filmpje verwerkt worden.

Inschrijven 
U kunt inschrijven t/m 19 mei as. 5 Finalisten strijden uiteindelijk in de finale van de Belgian Wrap Masters op 19 juni as. in Mechelen. Deze finalisten worden op 20 mei bekendgemaakt. De winnaar ontvangt € 2.500 (50% cash en 50% wrapfolie waardebon) én neemt deel aan de World Wrap Masters tijdens Fespa Amsterdam. De tweede prijs is een cheque van € 1000. De derde finalist ontvangt een cheque van € 500 en de nummers vier en vijf krijgen ieder een cheque van € 250. De prijzen voor de nummers twee t/m vijf worden uitgekeerd in waardebonnen.

Fespa België
Met het Belgisch kampioenschap Carwrapping wil Fespa België het vakmanschap en het talent van carwrapping bekend maken bij het grotere publiek. Fespa België hoopt dan ook op deze manier nieuw talent te ontdekken van zowel de kleine als de grote carwrappers. Fespa België wenst tot slot iedere deelnemer héél veel succes om de nieuwe Belgian Wrap Master te worden.