SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

10-02-2021

Autodistribution opdracht voor SignSellers

Dennis Martens, eigenaar SignSellers.

SignSellers uit Lochem heeft de opdracht binnengehaald voor de uitrol van buitenreclame bij grossiers en garagebedrijven die aangesloten zijn bij Autodistribution en AD Garage. Het gaat dit jaar om 30 grossiers en tientallen garagebedrijven waar signing wordt aangebracht conform de huisstijl van beide ketens.

Autodistribution en AD Garage zijn internationale merknamen in de automotive aftermarket. Doyen Auto Nederland heeft de regie over de merken in Nederland en Belgiƫ. Doyen is ontstaan uit de behoefte van zelfstandige grossiers en garages om in een netwerk samen te werken aan IT, inkoop, commercie en marketing.

Produceren, monteren
Alle bedrijven krijgen een uniforme uitstraling. SignSellers is dientengevolge verantwoordelijk voor het inmeten en de keuze van huisstijluitingen zoals gevelreclame, raam- en autobelettering, reclameborden, zuilen en spandoeken. Nadat de pandeigenaar zijn keuze heeft gemaakt, produceert SignSellers de signing en zorgt voor de montage.

Rapitext
Een mooie klus voor SignSellers dat nog geen anderhalf jaar bestaat. Voormalig vestigingsmanager van Duropanel Dennis Martens startte in oktober 2019 SignSellers en nam daarbij 3 oud collega’s in dienst. Duropanel kwam voort uit Rapitext dat in 2009 failliet ging.