SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

28-09-2020

Alles over drukwerk

Op dinsdag 27 oktober 2020 presenteert Prindustry de Online Kennissessie WhiteLabelShop: Alles over drukwerk digitaal verkopen, inkopen en personaliseren. Men gaat in op het digitaal aanbieden van drukwerk, inclusief de grote uitdagingen en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT en online print.

Programma kennissessie

Deel 1: Prindustry en web-to-print software
Ramon van Wingerden over Prindustry en web-to-print software met toepassingsmogelijkheden voor online print portals met een brandportal, klantportal en een whitelabel webshop.

Deel 2: Web-to-print en IT ontwikkelingen
Jolanda van Drie bespreekt alle belangrijkste IT ontwikkelingen van dit moment in relatie tot online print portals. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software die jij nodig hebt wanneer je het hebt over online printcommunicatie inkopen, verkopen en ontwerpen? Je hoort meer over de digitale print markt met trends op het gebied van online marktplaatsen, personalisatie, dropshipping, systeemintegraties en het grote verschil tussen standaard webshops en grafische webshops.

Deel 3: Demo van de WhiteLabelShop
Berend Withaar en Marc Bomas laten zien wat de WhiteLabelShop van Prindustry is: een webshop met een uitgebreid web-to-print softwarepakket. Er is een centraal platform voor de orders, offertes, facturatie, boekhouding, productinformatie, voorraad en betalingssystemen. Het platform biedt ook toegang tot een unieke online print marktplaats waar grafische specialisten hun drukwerk, print en sign producten aanbieden. Diverse gespecialiseerde systemen zijn te integreren. Financiële programma’s, ERP oplossingen of online editors.

Schrijf je hier in voor de kennissessie op dinsdag 27 oktober 2020 van 10.00 – 11.30 uur. Na je aanmelding ontvang je per mail een link voor deze videosessie via Zoom. Deelname is gratis.