SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

24-03-2021

Aleyant sluit aan bij Dataline Certified Partner Program

Dataline kondigt aan dat Aleyant, een Amerikaanse innovatieve speler in het leveren van robuuste softwarediensten aan de grafische communicatie-industrie, recent is toegetreden tot Certified Partner Program van Dataline. Daarvoor werd een integratie opgezet tussen de Pressero web-to-printoplossing van Aleyant en de MultiPress MIS/ERP-software van Dataline. De integratie resulteert volgens Dataline in een naadloze en duurzame verbinding tussen marktleiders MultiPress en Pressero die productiviteitsvoordelen oplevert voor gebruikers van beide automatisatie-oplossingen.

E-business en e-calculator
Een webshop met een goed gedefinieerd en geïntegreerd klantgericht proces helpt grafische bedrijven om (meer) zaken te doen en een trouw klantenbestand op te bouwen. E-business zorgt, zowel in B2C- als B2B-omgevingen, voor extra bereik, extra service en extra inkomsten. De MultiPress-ERP/MIS ondersteunt deze evolutie met eigen geavanceerde oplossingen. Vooral de nieuwe e-calculator maakt, dankzij een krachtige rekenmotor en een volledige integratie met de complete workflow een veel grotere flexibiliteit mogelijk – aan vraag- én aanbodzijde. En dit door volautomatisch aan prijsberekening te doen op basis van de realtime informatie over alle variabelen in het complete productieproces – variërend van de dagprijs van substraten tot de beschikbare machinecapaciteit.

MultiPress en Pressero
MultiPress is naar eigen zeggen marktleider in de Benelux en groeide de laatste jaren ook stevig verder in Europa. De ERP/MIS-software is er intussen in 25 landen en 11 talen en zet de laatste jaren hard in op integratie en koppelingen met partneroplossingen. En zo kwam Pressero van Aleyant in beeld dat ook een stevige reputatie en aanwezigheid in de Europese markt heeft opgebouwd. Zo kwamen beide platformen door middel van klantenbevragingen elkaar op het spoor en werd een ‘certified partnership’ opgezetn. Het resultaat is een verdere efficiëntieverhoging in de grafische sector, zowel voor Pressero- als MultiPress-gebruikers.