SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

02-03-2021

Agfa’s snelste Jeti Tauro

De Jeti Tauro H3300 UHS LED is Agfa’s nieuwste vlaggenschip voor de sign & display-markt.

Deze UV LED-inkjetprinter bedrukt media tot 3,3 m breed in vier of zes kleuren met een snelheid tot 600 m²/u. Zoals de andere modellen (H3300 LED, H3300 S) combineert de machine drukkwaliteit met een grote veelzijdigheid, extreme productiviteit en geavanceerde automatisering, maar is ze nog steviger en tot 30% sneller, aldus de fabrikant. Als een echte hybride kan ze moeiteloos zowel borden en vellen als flexibele materialen aan.

Kenmerken:
Stevige hybride UV LED-printer met doorgedreven automatisering voor 24/7-productie
Zeer geschikt voor golfkarton en verpakkingen
Met Agfa’s bekende beeldkwaliteit en lage inktverbruik

Hoge productiviteit, minimaal onderhoud
Elk onderdeel van de nieuwe Jeti Tauro H3300 UHS LED (UHS staat voor ‘ultra-high speed’) werd ontworpen met het oog op een betrouwbare hoge productiviteit met een minimum aan onderhoud. Voorbeelden daarvan zijn de ultrasnelle autoloader voor media-invoer, en de grote inktcontainers die het toestel een grote autonomie geven.

Golfkarton
Dankzij de verlengde vacuümzones en mediageleiders is de nieuwe machine ook goed geschikt voor het bedrukken van golfkarton voor verpakkingen of displays. Dat stelt sign & display-drukkerijen in staat hun aanbod uit te breiden en nog volledigere oplossingen aan te leveren voor de marketingcampagnes van hun klanten.

‘Meet the Beast’evenement
Op 9 maart organiseert Agfa een virtueel event dat volledig gewijd is aan deze nieuwe Jeti Tauro H3300 UHS LED. Presentaties over de bijzondere eigenschappen en features van de nieuwe printer zullen afgewisseld worden met uitleg van de Agfa-experts over markttrends, applicaties en workflow- en kleurenbeheer. Registreren kan hier.

Komende week in SignPro Benelux

In het aankomende nummer van SignPro Benelux dat volgende week verschijnt een artikel over de Jeti Tauro H3300 UHS LED, door hoofdredacteur Herman Hartman die al in een vroegtijdig stadium kennis mocht maken met Agfa’s nieuwe aanwinst.