Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Nieuws: TVE Reclameproducties neemt Bergslot Groep over

11-01-2019

TVE Reclameproducties breidt diensten uit met overname Bergslot GroepTVE Reclameproducties uit Sint-Oedenrode neemt 100% van de aandelen van de Bergslot Groep overgenomen. Onder de Bergslot Groep vallen vier signbedrijven allen gespecialiseerd in indoor en outdoor visuele communicatie. Met de overname van Bergslot Groep ontstaat een van de grootste signbedrijven van Nederland met 130 werknemers. De overname zorgt ervoor dat alle bedrijven profiteren van synergievoordelen in een consoliderende markt, aldus het bedrijf in het persbericht.

Overnamekandidaat

Gezien de leeftijd van Jan Snijders, die sinds 2007 eigenaar was van de Bergslot groep, is met Marktlink Fusies & Overnames gezocht naar een passende overnamekandidaat. Belangrijk voor Snijders was een kandidaat die de continuiteit van de bedrijven kon waarborgen.

Onder de Bergslot Groep vallen de bedrijven Forty Five in Velp, Bergslot in Dedemsvaart en Bergslot GmbH voor de Duitse markt. In 2017 nam Bergslot Groep Reclamespecialisten over. De vier bedrijven verzorgen vrijwel alle soorten visuele communicatie zoals permanente outdoor signing, fleetmarking en point of salemateriaal. Afnemers zijn onder andere
openbaar vervoersbedrijven, grote retail- en supermarktketens als Action, Jumbo en Lidl en ook multinationals als DPD en Randstad.

Aanvullende activiteiten

Hennie van Osch, eigenaar van TVE: “De activiteiten van de overgenomen bedrijven zijn compleet aanvullend op de activiteiten van TVE. De overname van de Bergslot Groep is daarom een logische stap. Met de overname van Bergslot Groep breiden wij onze dienstverlening uit en worden we een one-stop-shop op het gebied van outdoor en indoor
visuele communicatie. Met name het online kanaal Reclamespecialisten en het fleetmarking segment is een nieuwe complementaire markt voor ons waar onze klanten van profiteren."

Met de overname groeit TVE uit tot één van de grootste aanbieders in Nederland op het gebied van indoor en outdoor visuele communicatie.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

3_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
4_283x236_blok__Custom_
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl