Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Nieuws: Panasonic lanceert 4K-beeldschermserie SQ1

20-12-2018

Panasonic lanceert 4K-beeldschermserie SQ1Panasonic heeft zijn onlangs gelanceerde reeks professionele 4K-schermen uitgebreid met twee premium-grootformaatschermen van 86 en 98 inch.

De SQ1-reeks (TH-98SQ1 en TH-86SQ1), die in januari 2019 wordt uitgebracht, ondersteunt HDR en levert 4K-foto's van hoge kwaliteit op 500 cd/m2, waarmee haarscherpe beelden en stijlvolle digital signage-installaties worden gegarandeerd, aldus het bedrijf. De serie is geschikt voor zowel portret- als landschapsweergave, omvat een installatie om tot 20 graden te kunnen kantelen, en biedt verschillende verbindings- en instellingsopties voor een eenvoudige installatie.

Output voor meerdere schermen

Met de nieuwe outputfunctie voor meerdere schermen kan een enkel scherm worden opgesplitst in vier of in twee delen, of er kan gekozen worden voor vier verschillende ‘beeld-in-beeld’-effecten. Bovendien is het mogelijk om een videomuur met 100 grote schermen in een opstelling van 10 bij 10 te bouwen.

De schermen zijn geschikt voor omgevingen als winkels, scholen, musea en bedrijven; ze zijn ontworpen voor 24/7 gebruik en hebben een gloednieuwe kleurenbeheerfunctie met 12 segmenten en 6 beeldmodi, die de flexibiliteit van beeldbijstelling verhogen. Hiermee kunt u de parameters voor kleurtinten, dichtheid en helderheid voor rood, groen en blauw, evenals de complementaire kleuren cyaan, magenta en geel individueel aanpassen.

Met digital signage-toepassingen in gedachten heeft de SQ1 een 4K-USB-mediaspeler die de noodzaak voor externe afspeelapparatuur wegneemt en de mogelijkheid biedt voor het op afstand updaten van content. Failover- en failbackfuncties schakelen het systeem direct over naar alternatieve signalen wanneer het primaire videosignaal wordt onderbroken.

Externe bediening

Een ander essentieel onderdeel van de SQ1-serie is een nieuwe ultradunne Intel SDM-poort (Intel Smart Display Module), waarmee signage kan worden bediend via een ingebouwde pc van derden en toekomstige uitbreidingsmogelijkheden worden gegarandeerd.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

3_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
4_283x236_blok__Custom_
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl