Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Nieuws: Nieuwe Spandex ColorBox-app

07-02-2019

Nieuwe Spandex ColorBox-app Spandex ontwikkelde een nieuwe gratis app  die klanten met één druk op de knop toegang geeft tot alle digitale kleurswatches van toonaangevende merken, die vanuit de app direct besteld kunnen worden, aldus het bedrijf op de website.

De Spandex ColorBox-app is beschikbaar in zeven talen en is afgestemd op de specifieke productportfolio van elk nationaal verkoopkantoor. Het bevat alle toonaangevende merken van Spandex, waaronder 3M, Avery Dennison,Oracal, Mac-tac en ImagePerfect. Producten zijn eenvoudig vindbaar op serie, kleur, productnummer, naam of toepassing.

Naast de uitgebreide verzameling kleuren geeft de Spandex ColorBox-app de gebruikers toegang tot productinformatie, technische datasheets en de webshop. Het biedt klanten ook een functie voor colormatching, waarmee de gebruiker een kleur kan fotograferen waarna de app de beste colormatch vindt in het assortiment van Spandex. De Spandex ColorBox-app is gratis, aldus Spandex.

Kleuren-assortiment

Camiel Bosma, General Manager bij Spandex Benelux, zegt: "De Spandex ColorBox-app is een waardevol bedrijfsinstrument voor signmakers en wrappers, waardoor ze effectief het volledige kleuren-assortiment van Spandex in hun broekzak kunnen meenemen, waardoor het eenvoudiger dan ooit wordt om gesprekken met klanten over materiaalkeuze te ondersteunen."

Camiel vervolgt: "Het assortiment gekleurde folies wordt voortdurend uitgebreid en fysieke stalen zijn daardoor snel verouderd, terwijl de Spandex ColorBox-app maandelijks wordt bijgewerkt om ervoor te zorgen dat deze de nieuwste productportfolio weergeeft. Directe toegang tot productspecificaties helpt klanten om met vertrouwen producten te kiezen die geschikt zijn voor hun doel, en met 'click to buy' toegang tot de Spandex webshop, bieden we onze drukke klanten een unieke functionaliteit die de tijd die zij besteden aan het selecteren en kopen van zelfklevende producten minimaliseert. "

De Spandex ColorBox-app kan worden gedownload van zowel de app-stores van Apple als van Android.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

283x236_blok__Custom_
Y_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl