Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Nieuws: NESCHEN breidt schoolbordassortiment uit met groen

12-05-2018

NESCHEN breidt het schoolbordassortiment uit met de kleur groenGroen is een nieuwe extra kleur voor de Neschen-schoolbordfilm. Met deze nieuwe toevoeging biedt NESCHEN Coating GmbH nu het easy dot schoolbordassortiment in de kleuren zwart en groen.

Vloeibaar krijt

De krijtbordfilm is geschikt voor schrijven met zowel droog als vloeibaar krijt en kan eenvoudig worden gereinigd met een natte spons of doek. Dit maakt veelvuldig veranderende belettering in commerciŽle en privť-omgevingen mogelijk. Deze krijtbordfilm kan bedrukt worden met (eco-) solvent, latex of UV-uithardende inkten om een ​​extra individuele lay-out te creŽren. Voorafdrukken met witte inkt is nodig om een ​​realistische kleurenreproductie te creŽren.

Oplosmiddelvrije lijm

De 180 μm dikke PVC-film heeft een oplosmiddelvrije, op water gebaseerde lijm. De zelfklevende punten zorgen voor een goede hechting op veel oppervlakken, terwijl de fijne luchtkanalen ertussen een bubbelvrije applicatie en herpositionering mogelijk maken.

Met het nieuwe easy dot krijtbordgroen biedt de op BŁckeburg gebaseerde filmcoater een functionele en decoratieve beschrijfbare film, b.v. voor scholen, kinderdagverblijven, bedrijven of particuliere huishoudens.

De groene en zwarte schoolbordfolies van easy dot zijn verkrijgbaar in rollengtes van 10 meter of 30 meter bij een breedte van 137,2 cm.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Stagiares

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl