Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Nieuws: Massivit 3D opent Europees Democentrum

11-01-2019

Massivit 3D opent Europees Democentrum voor 3D printen in VilvoordeMassivit 3D Printing Technologies richt zich op een toename van de verkoop, aangedreven door een EMEA-brede toename van de belangstelling voor 3D-printen, met de opening van een nieuw democentrum in Vilvoorde in BelgiŽ.

In samenwerking met de lokale dealer Digital Dot, opent Massivit 3D het nieuwe centrum van 160 m≤, naast de belangrijkste luchthaven van Brussel, om zijn grootformaat 3D-printoplossingen te presenteren. Gevestigd in de bakermat van de grootformaat 2D-printsector in BelgiŽ, is het gemakkelijk bereikbaar met nauwe transportverbindingen.

Democentrum

Het nieuwe democentrum biedt een centrale locatie voor het uitgebreide Europese dealernetwerk van Massivit 3D om potentiŽle klanten te verwelkomen die de creatieve mogelijkheden van grootformaat 3D-printtechnologie willen testen. Ze zullen in staat zijn de synergetische diensten te onderzoeken die kunnen worden ontwikkeld en toegevoegd aan hun bestaande aanbod.

De lay-out van het democentrum, met een receptie, showroom, demoruimte voor het verkennen van applicaties en een demoruimte voor machines, zijn allemaal ontworpen om de verbeelding van bezoekers te stimuleren. Onsite kunnen bezoekers live 3D-afdruksessies ervaren op zowel een Massivit 1800 Flagship 3D Printer als een Massivit 1500 Exploration 3D-printer in een afdruksnelheid van maximaal 35 cm / 13,7" op de Z-as per uur.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

3_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
4_283x236_blok__Custom_
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl