Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Nieuws: Kornit Digital breidt nieuwe HD-afdruktechnologie uit naar Sto...

12-05-2018

Kornit Digital breidt nieuwe HD-afdruktechnologie uit naar Storm-serieKornit Digital introduceert op FESPA 2018 het nieuwe Direct HD-afdruksysteem Storm HD6 voor textielprint. Het systeem zal worden onthuld op de Kornit-stand A20 in 1.1 op FESPA Berlijn. De printer is verkrijgbaar vanaf Q4 2018.

Na de Avalanche HD6, zal Kornit ook de HD-technologie implementeren in het Storm-platform. De printer print met de HD-printengine van Kornit, gecombineerd met de NeoPigment Rapid-inkt.

Zeefdruk en digitale print

De nieuwe kosten per afdrukniveau maken de nieuwe HD-systemen geschikt voor zeefdrukkers en digitale printers voor oplagen van één tot 500 exemplaren. De nieuwe systemen, die nu de Avalanche HD6, Avalanche HDK en Storm HD6 bevatten, worden uitgevoerd met 4l bulk inkthouders van Kornit's NeoPigment Rapid-inkt. Deze inkt, die speciaal is ontwikkeld voor Kornit's HD-technologie, biedt een verbeterd gamma voor vlek- en merkkleurafstemming, verhoogde opaciteit en verzadiging van de witte inkt, evenals een verbeterd handgevoel - een belangrijke vereiste voor zeefdrukkers.

De printkwaliteit en klantervaring worden naar eigen zeggen verder verbeterd door de professionele RIP-oplossing van ColorGATE, die geavanceerde kleurbeheer- en screeningmogelijkheden toevoegt, verbeterde witte basiscreatie en vooraf gedefinieerde kleurenbibliotheken voor ultieme kleurafstemming.

Zes kleurkanalen

De Storm HD6 bevat zes kleurkanalen (CMYK, rood, groen) plus wit, voor een breder kleurenbereik en verbeterde steunkleurvergelijking. Gebruikers kunnen eenvoudig de ware kleuren van gelicentieerde sportteams reproduceren en bedrijfslogo's nauwkeurig afstemmen.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Stagiares

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl