Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Nieuws: EFI lanceert Fiery Textile bundle

12-01-2018

Bedrijven die hun diensten willen uitbreiden naar digitale textieltoepassingen, kunnen vanaf nu werken met de nieuwe EFI Fiery Textile BundleBedrijven die hun diensten willen uitbreiden naar digitale textieltoepassingen, kunnen vanaf nu werken met de nieuwe EFI Fiery Textile Bundle. Dit is een bundel met ontwerp- en productieworkflow. De bundel kan gebruikt worden met de EFI Reggiani digitale inkjet printers en omvat Fiery DesignPro plugins voor Adobe Illustrator and Photoshop en de nieuweste Fiery proServer digital front end (DFE) voor de textielproductie.

Plugins in Illustrator en Photoshop

Fiery DesignPro maakt het volgens EFI mogelijk om kleuren accuraat te matchen met het geprinte resultaat, of om kleurpaletten realtime† te delen in het designteam. Ook herhaalpatronen en kleurschakeringen vanuit ťťn ontwerp zijn volgens EFI gemakkelijker te ontwerpen. Omdat de plugins werken binnen bekende software als Photoshop and Illustrator is de leercurve volgens EFI minder groot.

Groot formaat textielprinters

De bundel omvat ook de nieuwe versie 6.5 van de EFI Fiery proServer DFE, voor groot en supergroot formaat inkjet printers. Deze wordt door textielproducenten onder meer gebruikt voor sampling en omvat ondersteuning voor meerdere inkttypes en kleurtechnologie. †

De nieuwe producten zijn onderdeel van een meer omvattend EFI ecosysteem, dat ondermeer EFI Optitex 2D/3D design software en EFI Reggiani digital printers omvat. Al deze producten beleefden hun debuut op de beurs ShanghaiTex.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Stagiares

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl