Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Nieuws: E-commerce geeft impuls aan verpakkingsmarkt

16-04-2018

E-commerce geeft impuls aan verpakkingsmarktSteeds meer marketeers maken gebruik van de voordelen van een individuele verpakking voor verkoopacties op beurzen en voor seizoensgebonden klantacties.

Daarom treedt Onlineprinters toe tot de packagingmarkt. „Onze klanten willen hun gedrukte producten snel in handen hebben. Zij hebben geen tijd om uitgebreid offertes aan te vragen en over prijzen te onderhandelen. Bovendien willen reclamemakers tegenwoordig niet 1000 verpakkingen bestellen, wanneer ze maar 100 stuks nodig hebben voor een campagne of promotieactie“, legt Christian Würst, CCO van de dienstverlener voor onlinedrukwerk Onlineprinters uit.

Kleine oplagen

De ondernemingsgroep produceert jaarlijks meer dan 2,5 miljard gedrukte producten. „We kunnen ook kleine oplagen tegen faire prijzen produceren. Tegenwoordig hoeft niemand het meer zonder verpakking te stellen“, zo vervolgt Würst.

Het assortiment verpakkingen van Onlineprinters omvat momenteel flesverpakkingen, kussendoosjes, vouw- en dekseldozen. Omdat een verpakt product een volwaardiger indruk maakt, zijn verpakkingen zeer geschikt om deel uit maken van het upselling-proces. „Veel van onze klanten gebruiken de kussendoosjes voor give-aways als powerbanks. De dekseldozen zijn niet alleen decoratief maar ook functioneel, omdat ze zeer geschikt zijn om artikelen in te verzenden“, aldus sales- en marketingexpert Würst. Onlineprinters zal het assortiment verpakkingen op middellange termijn verder uitbreiden.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

3_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
4_283x236_blok__Custom_
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl