Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Nieuws: Demonstraties Roland TrueVIS op FESPA 2018

12-05-2018

Demonstraties Roland TrueVIS op FESPA 2018Roland DG Corporation geeft demonstraties op zijn bekroonde TrueVIS eco-solventprinter/snijplotter op FESPA Global Print Expo 2018 op stand B20, hal 2.2.

De TrueVIS is voorzien van technische verbeteringen op het gebied van inktformulering, printkopontwerp, precisieregeling en firmware-engineering. Toepassingen zijn binnen- en buitenreclame, voertuiggraphics, banners, posters en displays, labels en emblemen, prototypes van verpakkingen, textieltransfers van kleding en meer.

Eco-solvent inkten

De eco-solvent TrueVIS-inkten van Roland DG zijn GREENGUARD Gold-gecertificeerd, wat een lage chemische uitstoot betekent die veilig is voor gebruik binnens- en buitenshuis zonder speciale ventilatie of milieuvoorzieningen.

TrueVIS-inkten worden geprezen voor hun snelle droogtijd, lagere inktkosten en rijke en glanzende levendige kleuren: intens zwart, vloeiende gradaties en een optie met witte inkt2 om op heldere en donkere substraten te printen. De printkoppen van Roland vuren nauwkeurige en perfect geplaatste ronde inktdruppeltjes af waardoor prints een diepere dimensie en meer contrast krijgen. Flexibiliteit met betrekking tot verschillende mediatypen, naast stabiliteit en betrouwbaarheid, maken eco-solventinkten tot dť technologie van keuze voor vele signmakers. In een recente vergelijkingstest gaven 8 van de 10 printprofessionals de voorkeur aan de kwaliteit van Roland eco-solvent TrueVIS-prints boven Latex.

Hoge efficiŽntie en lage gebruikskosten

De TrueVIS-technologie, het resultaat van 20 jaar expertise in geÔntegreerde print- en snijproductie, zit boordevol connectiviteitsfuncties die de moderne manier van werken van de printprofessional ondersteunen.

Met het Roland DG Mobile Panel kunnen gebruikers functies van het bedieningspaneel dankzij een Bluetooth-verbinding uitvoeren met hun bestaande smartphones of tablets met iOS- of Android-besturingssystemen4. Deze innovatieve functie biedt een rijke interface, waarmee operatoren updates van de machinestatus kunnen ontvangen en testprint- en schoonmaakfuncties kunnen uitvoeren vanaf hun mobiele apparaat.

Nieuwe motorkern

De geÔntegreerde oplossing en synergie tussen de TrueVIS-printer / snijplotter, inkten en RIP-software bieden volgens Roland een efficiŽntere workflow en geoptimaliseerde prestaties. De nieuwste versie van Roland VersaWorks Dual RIP is voorzien van een nieuwe motorkern die native PDFs en oude PostScript-bestanden, inclusief bestanden met transparanten, nauwkeurig interpreteert. Het precisiesnijmechanisme vergemakkelijkt het contoursnijden van complexe ontwerpen, waardoor het scala aan mogelijke toepassingen, zoals het snijden van dikke materialen voor gelamineerde vloertekens, groter wordt.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Stagiares

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl