Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Nieuws: Borduren op viscom 2019

09-10-2018

Borduren op viscom 2019: alle gerenommeerde fabrikanten zijn vertegenwoordigdTextielafwerking wordt volgens de organisatie een nog aantrekkelijker thema op viscom 2019: van 8 tot 10 januari zullen  leveranciers van borduurmachines en materialen hun apparatuur, technologieën en verbruiksgoederen tentoonstellen op de beurs van Düsseldorf. Vrij toegankelijk voor bezoekers van viscom - presenteert de nieuwe PromoTex Expo-show innovaties op het gebied van reclametextiel, jobmode en sportkleding. Op deze manier hebben textielafwerkers en signmakers een overzicht van wat er op de voor hen relevante markten binnen handbereik gebeurt.

Wereldpremière: garen verven tijdens het borduren

De belangrijkste "aanloophaven" is viscom hall 13. Hier kunnen voor het eerst vakbezoekers getuige zijn hoe garens worden geverfd tijdens het borduurwerk. Het brein achter dit wereldwijd unieke proces is het Zweedse ontwikkelingsbedrijf Coloreel. Hoewel tot nu toe bij het borduren slechts een beperkt aantal kleuren kon worden gebruikt afhankelijk van het aantal naalden van de machine, wordt in de toekomst volstaan ​​met een enkele witte draad. Bij Viscom wordt het proces live gedemonstreerd door de Duitse distributiepartner Barudan Stickmaschinen GmbH met behulp van de machines van de Japanse fabrikant Barudan.

Nieuwe reeks machines op viscom

Specialist-dealer Deratex uit Neuss demonstreert op de beurs de nieuwe X-Stitch-serie machines. Stickmaschinen Center Köln brengt de nieuwe machines van de merken EmbroStar en BlueLine viscom. Borduurmachines "Made in Germany" worden tentoongesteld door Heinz Walz GmbH, die de borduursystemen van de in Krefeld gevestigde fabrikant ZSK Stickmaschinen demonstreert. De apparatuur van de Japanse fabrikant Tajima wordt tentoongesteld door de Duitse dealer Mountek. Hier wordt textiel afgewerkt en signmakers zullen ook inzicht krijgen in het werken met Pulse borduursoftware.

De systemen vervaardigd door Happy zullen worden gedemonstreerd door Hoko terwijl het Beierse bedrijf CCS Ricoma-apparatuur op de beurs brengt. Deze op borduren gecentreerde assortimenten worden aangevuld met garenproducent Madeira, borduurgegevensgeneratiediensten van DigitisingMart en de borduurontwerpbibliotheek van Interstitch.

"Viscom Werkstatt": ervaar technologie live

De Zwitserse borduurmachinefabrikant Melco wordt niet alleen vertegenwoordigd met een eigen stand in hal 13, maar ook met een borduurmachine met één kop in de visuele workshop "Viscom Werkstatt".

Hier zien viscom bezoekers hoe ervaren digitale printers en signmakers een fanshop ontwerpen voor signmaking met echte fan items die ter plekke zijn afgewerkt / gepersonaliseerd. Niet alleen zal het mogelijk zijn om de producten in de etalage van de viscom-fanwinkel te bewonderen, maar ook om een ​​aantal ervan te kopen. De gegenereerde inkomsten gaan naar een goed doel. Alle bezoekers van de beurs worden uitgenodigd om deel te nemen en dit uit te proberen.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

283x236_blok__Custom_
Y_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl