Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Nieuws: Antalis lanceert Coala Textile tijdens FESPA

12-05-2018

Antalis lanceert Coala Textile tijdens FESPATijdens FESPA 2018 presenteert Antalis Coala Textile, textiel om grote ruimtes sfeervol en comfortabel in te richten.
 
De interieurtrends van dit jaar laten zien dat mensen naar gezelligheid, geborgenheid en warmte in een interieur zoeken. De innovatieve Coala Textile collectie bestaat uit 27 producten die gemakkelijk gepersonaliseerd kunnen worden. Het biedt gebruikers daarom alle mogelijkheden om bijvoorbeeld hotels, musea of restaurants te voorzien van een bepaalde sfeer of design.

Op de stand zijn deze producten te zien:
•         Coala Wallcover Textile: Zelfklevend textielbehang. Volgens Antalis makkelijk aan te brengen en ook verkrijgbaar in wit en zilver.  
•         Coala Textile Sound Line: Geluidsabsorberend textiel, geschikt voor meeting rooms en kantoren.
•         Coala Textile Window Soft: Textiel als zonwering en raamdecoratie. Bij elkaar passend raamtextiel en behangpapier zorgen voor een sfeervol interieur.

Magnetische displays

Antalis toont ook haar Coala Magnetics collectie, magnetische displays die gemakkelijk zijn aan te brengen en te verwijderen. Daarnaast toont Antalis het Coala WallDesign behangpapier.

FESPA-bezoekers kunnen het Coala Textile assortiment bekijken op de Antalis-stand nummer A20 in Hal 3.1.  
 

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Stagiares

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl