Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1
Business Development Manager

Business Development Manager


Prijs:
Rubriek: Vacatures
Tijdstip: 04-01 08:18
Geplaatst door: Hans Zevenbergen

Sizo is een van de grotere Sign bedrijven in Nederland. Wij werken voor bekende namen als Mediamarkt, Bever, Praxis, Plus maar ook sportclub Feijenoord en Pathť. Sizo levert het complete sign-pakket. Lichtreclame, gevelbelettering, autoreclame, wall graphics, raamfolies en andere eyecatchers.

Daarnaast is Sizo sterk in interieurdecoratie van commerciŽle en openbare ruimten d.m.v. sign producten als textiel graphics, wand- en raamfolies, belettering etc. Sizo heeft het gehele proces eigen hand: ontwerpen, printen, snijden en fabriceren. Met eigen productiefaciliteiten, projectleiders en monteurs. Wij managen een compleet project, van idee tot het regelen van vergunningen, realisatie en periodiek onderhoud.

Sizo werkt veelal samen met professionele partijen als projectbureaus, architecten, marketingafdelingen en ontwikkelaars.

Sizo zoekt een full time BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER m/v.

Wat ga je doen?
Je voornaamste taak zal zijn het identificeren van- en contact leggen met nieuwe potentiŽle opdrachtgevers in de Retail-, horeca en aanverwante markten. Als business development manager zul je verantwoordelijk zijn voor de uitbreiding van het relatie bestand van Sizo en je zorgt er ook voor dat bestaande relaties worden onderhouden en uitgebouwd.

Je ziet kansen waar anderen die niet herkennen, je weet opdrachtgevers te enthousiasmeren tot samenwerking en zal samen met de algemeen directeur werken aan verdere groei van het bedrijf. Het betreft een flexibele functie waarbij grote vrijheid bestaat over de wijze hoe de gestelde targets behaald worden. Standplaats zal het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel zijn echter bezoek van klanten en target-locaties zal een groot deel van de tijd innemen.

Wie zoeken we?

 • Een geboren commercieel talent die begrijpt dat het creŽren van business grote inspanning vergt.
 • Je bent een uiterst proactief en assertief sales persoon met een hbo-opleiding en tenminste 5 jaar verkoopervaring in de B to B markt.
 • Je bent in staat met je vakkennis en enthousiasme klanten te inspireren en te overtuigen.
 • Je kunt goed schakelen met professionele klanten als bouwbureau’s en marketing executives.
 • Je hebt een resultaatgerichte instelling waarbij klanttevredenheid altijd prevaleert.
 • Ervaring met de sign-branche is een pre maar zeker geen vereiste.

Wat biedt Sizo?

 • Een uitdagende job in een dynamische, creatieve en veelzijdige markt.
 • Een gedegen interne opleiding zodat je als “sign specialist” de markt op kunt.
 • Een team van enthousiaste, jonge projectleiders en collega’s waarmee je intensief samenwerkt.
 • Een sterke ondersteuning van een flexibel bedrijf dat met ontwikkelingen in de markt mee gaat.
 • Een uitdagend en inspirerend speelveld. Je zit aan tafel met vertegenwoordigers van gerenommeerde merken. Van grote winkelketens, bouwbedrijven, vastgoedbedrijven tot aan sportclubs uit de eredivisie.
 • Een bij je kwaliteiten passende beloning en arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse?

Dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet. Stuur je motivatie en CV uiterlijk 14 januari naar Selma Koster. Je krijgt binnen 5 werkdagen reactie van ons. Voor meer informatie of vragen kun je telefonisch contact opnemen met Selma Koster via nummer 010-31 30 220.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl