Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1
Vacature (Sr) Accountmanager

Vacature (Sr) Accountmanager


Prijs:
Rubriek: Vacatures
Tijdstip: 03-12 10:29

Virupa is één van de marktleiders in de Benelux op het gebied van in- en outdoor signing en winkelpresentatie en verzorgt voor grote retailers en merkfabrikanten het gehele traject van ontwerp, ontwikkeling, engineering, productie, montage en onderhoud.

Vanwege wijzigingen binnen onze verkooporganisatie zijn we op zoek naar een ambitieuze (Sr.) Accountmanager (m/v)

In deze brede en dynamische functie ben je voor zowel bestaande als nieuwe klanten het commerciële aanspreekpunt en vorm je een goed team met je verkoop binnendienst collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van winstgevend groei bij bestaande relaties evenals het gericht acquireren van nieuwe klanten. Je adviseert retailers en (merk)fabrikanten pro-actief over productoplossingen op het gebied van signing en winkelpresentatie en zet samen met de ondersteunende klantenteam(s) klantaanvragen om in opdrachten.

Wij zoeken een resultaatgericht en zelfstandig persoon met minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële (B-to-B) buitendienst functie. Bij voorkeur in de sign-, winkelinrichting-, interieurbouw- of installatiebranche en met kennis van retail. Je acteert op een HBO werk- en denkniveau en beschikt over een afgeronde technische of commerciële MBO/HBO opleiding. Je bent een goede ‘communicator’ en weet goed de regie te houden in gesprekken. Klantbelang staat bij jou voorop. Je werkt effectief samen met collega’s en bent niet bang anderen aan te spreken op gemaakte afspraken.

Je schakelt makkelijk met professionele klanten (face-to-face en telefonisch), kunt goed luisteren en vragen stellen en werkt gestructureerd en nauwkeurig. Je hebt gevoel voor commercie, bent ondernemend en denkt in kosten en baten. Je pakt eigenaarschap voor klanten en projecten.

Geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en motivatie naar sollicitatie@virupa.nl. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Nicole van Balveren op telefoonnummer 0543-49440 of kijk op www.virupa.nl

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl