Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1
Allround Signmaker - Carwrapper - Bestickeraar, Automotive (Utrecht e-o, SternSigning)

Allround Signmaker - Carwrapper - Bestickeraar, Automotive (Utrecht e-o, SternSigning)


Prijs:
Rubriek: Vacatures
Tijdstip: 26-10 17:17

Allround Signmaker / Carwrapper / Bestickeraar, Automotive (Utrecht e/o, SternSigning)

Als aanvulling op ons team van SternSiging zijn wij in de regio Utrecht op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Signmaker / Reclamemonteur. Word jij blij van het monteren van diverse reclame uitingen en het leveren van de beste kwaliteit? Reageer dan snel!


Je bent altijd in beweging

Als Singmaker/ Reclamemonteur/ Voertuig Bestickeraar voer je door een groot deel van de Randstad montagewerkzaamheden uit, voornamelijk vanuit standplaats Utrecht. Dit varieert van het plaatsen van autoreclame, wrappen van auto’s en tinten van autoruiten, tot het opleveren van complete signing-projecten. Geen dag is hetzelfde.

Je bent het visitekaartje van het bedrijf en gaat samen met je collega’s voor het leveren van het beste resultaat. Je werkt nauw samen met een team van vier collega’s van SternSigning, maar je bent vaak zelfstandig op pad. Je werkt veel bij collega’s van andere Stern-bedrijven, zoals onze autodealers en schadeherstelbedrijven.

Je bent verantwoordelijk voor het perfect opleveren van jouw projecten. Je hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Door jouw ervaring kun je volledig zelfstandig werken.

Herken jij jezelf hierin en zoek je een baan bij een informeel bedrijf waar jij het verschil kan maken? Lees dan verder en solliciteer!


Groei met ons mee

 • Een uitdagende fulltime (40 uur) functie bij een groeiende en ambitieuze organisatie die onderdeel is van Stern Groep, één van de grootste Automotive concerns van Nederland;
 • Een passend salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een functie waarin je voortvarend te werk kunt gaan en eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt;
 • Een klein team met een informele werksfeer en ruimte voor je ideeën;
 • Werken bij een organisatie waar ruimte is om intern door te groeien en jezelf te ontwikkelen.


Wat zijn jouw ambities

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt enkele jaren aantoonbare werkervaring in de Automotive signbranche;
 • Je hebt ervaring met het installeren van wrapfolie op voertuigen en het tinten van autoruiten;
 • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed en bent representatief naar onze klanten;
 • Je hebt een gezonde werklust en geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je denkt in oplossingen en je hebt oog voor details;
 • Rijbewijs B is een must, VCA een meegenomen pré.


Stern. Altijd in beweging

SternSigning heeft sinds 2018 een vliegende start gemaakt binnen Stern Groep N.V. Vanuit de hoofdlocatie van SternSigning in Assen verzorgen wij een diversiteit aan diensten, zoals professionele bestickering (labels, belettering en wrap), maar ook vlaggen, banieren, spandoekframes en reclameborden. SternSigning is voorzien van de nieuwste apparatuur om bedrijfslogo’s en iedere huisstijl full colour perfect te produceren voor het beplakken op een voertuig of andere ondergrond.

Over Stern Groep N.V.
Stern is één van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan de Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.


Ben jij onze nieuwe Signmaker / Bestickeraar regio Randstad bij SternSigning?

Stuur dan je CV en een korte motivatie via de sollicitatiebutton. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek.

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Marc Kruit, bedrijfsleider SternSigning via telefoonnummer 06-22091849.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl