Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1
Signmaker

Signmaker


Prijs:
Rubriek: Vacatures
Tijdstip: 04-10 09:51

MOOIMAKERS
Kleefkracht ontwerpt en produceert visuele presentaties. Mooimaken is ons vak. We zijn een hecht team van 7 mensen groot; trots op onze klanten; we vinden ons vak leuk en wat we maken, maken we goed en met plezier.

We werken voor festivals, bedrijven, gemeente, culturele instellingen, scholen en zorginstellingen. We hebben het druk en daarom breidt Kleefkracht zijn team uit.

Wij zoeken een Signmaker

Vanzelfsprekend heb je ervaring als Signmaker. Jij weet van de hoed en de rand in jouw vak; inclusief montagewerkzaamheden. Minstens zo belangrijk is het dat je zelfstandig je klus kunt klaren en dat je verantwoordelijkheidsgevoel je nooit in de steek laat. Je bent accuraat èn effectief. Je bent kosten- èn kwaliteitsbewust. Je begrijpt dat onze werkomgeving er één is van hollen en stilstaan, alhoewel, stilstaan doen we steeds minder en op de allerdrukste tijden is het zaak om scherp te blijven. Omdat we bij onze, veelal regionale klanten werken, zoeken we diegene die op een persoonlijke maar professionele wijze met klanten om gaat. Natuurlijk ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je kijkt continu naar je werk met een kritische blik om tot verbetering te komen. Je bent 5 dagen per week beschikbaar en een enkele keer doen we een beroep op je flexibiliteit om in de avonden en/of weekenden te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform SignCao.

Woon je in de omgeving van ’s-Hertogenbosch en herken je jezelf in dit profiel, dan zien we dat graag terug in je CV en motivatie. We zijn benieuwd wie je bent.

Voor vragen of informatie over deze vacature neem je contact op met Devlin, 073-6112349. Richt je CV en motivatie voor 19 oktober 2018 aan Hanneke@depersoneelskamer.nl. Eerste gesprekken vinden in principe plaats in week 43.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl