Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Signmaker-Werkvoorbereider


Prijs:
Rubriek: Vacatures
Tijdstip: 04-04 09:25
Geplaatst door: S. Bleeker

Vacature: signmaker/werkvoorbereider bij Marle Print & Sign

Marle creatieve communicatie is een allround grafisch en gecertificeerd bedrijf. Sinds 1919 zijn wij actief in de wereld van drukwerk, reclame en signing. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé print- en signleverancier van de regio. Dagelijks werken wij met een enthousiast team met volle passie aan uiteenlopende projecten. Ons machinepark bestaat onder andere uit een Zünd digitale snijmachine, een Agfa Anapurna flatbedprinter, een Summa snijplotter en twee HP latexprinters. Alles is mogelijk op het gebied van drukwerk, auto- en gevelreclame. Creativiteit kent bij ons geen grenzen! Wegens enorme groei zijn wij per direct op zoek naar een signmaker/werkvoorbereider.


Wat ga je doen?
Als signmaker ben je dagelijks actief met het vervaardigen van kwalitatief hoogstaande reclame-uitingen. Doordat je al geruime tijd meeloopt in het vak kunnen we het voorbereiden, beletteren en wrappen gerust aan jou overlaten. Tevens kan je montage-, assemblage- en plakwerkzaamheden, zowel intern als op locatie, in teamverband uitvoeren. Alles op het gebied van gevelreclames, reclameborden, logo’s en overig snijwerk kun jij zelfstandig en nauwkeurig aanbrengen. Je hebt dan ook al een aantal jaar ervaring in het vak en weet van aanpakken met twee rechterhanden.

Jouw profiel
    •    Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
    •    Representatief, resultaat- en klantgericht.
    •    Ervaring in Illustrator en EasySIGN .
    •    In bezit van rijbewijs deel B (deel E is een pré).
    •    Eigenschappen: zelfstandig, aanpakker, nauwkeurig.
    •    Op korte termijn full-time beschikbaar.


Wij bieden
Een leuke, uitdagende en afwisselende baan binnen een dynamisch bedrijf met een gezonde werksfeer. Je krijgt een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Kom jij ons team versterken?
Stuur je cv met duidelijke motivatie naar vacature@marle.nl. Een proefdag maakt deel uit van de sollicitatieprocedure! Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Ga dan naar www.marle.nl.
 

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl