Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1
Monteur Signproducten

Monteur Signproducten


Prijs:
Rubriek: Vacatures
Tijdstip: 03-04 08:43

Montage/productie medewerker

Wij zijn Gijtenbeek, een gerenommeerd bedrijf met een 60 jarige historie. Met een veelzijdig productenpakket bedienen wij de Nederlandse en internationale markt. De dynamiek binnen het bedrijf is elke dag weer anders.

Het is een bedrijf waarin een ieder grote individuele verantwoordelijkheid draagt. Dit geldt zeker voor de montagemedewerker. De functie van monteur is afwisselend in verscheidenheid van producten, type klanten en locatie. Als monteur ben je het visitekaartje van Gijtenbeek en dus zijn communicatieve vaardigheden en service gerichtheid heel belangrijk. Daarnaast assisteer je op de productie afdeling.

Functie eisen:

Goed technisch inzicht, creativiteit en nauwkeurigheid zijn een vereisten voor het goed uitvoeren van de montagewerkzaamheden.

Ervaring in het aanbrengen van folies is een pre.

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de signbranche (of vergelijkbaar).

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, dan willen wij graag met je kennismaken. Laat het ons weten en stuur je motivatiebrief met CV per email aan pr@gijtenbeek.com t.a.v. Paul.

Wij vragen verder:

Denk- en werkwijze minimaal op MBO niveau.

Representatief voorkomen.

Een positieve instelling, oplossingsgericht.

Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Technische affiniteit.

Je komt te werken in een klein team, met een 38-urige werkweek. een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een pensioensregeling).

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl