Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1
gezocht printer techneut

gezocht printer techneut


Prijs:
Rubriek: Vacatures
Tijdstip: 12-02 21:05

Gezocht : Bezige bij met technische affiniteit voor een veelzijdige baan

Wij zijn op zoek naar een collega die onze klanten kan begeleiden met het in gebruik nemen van hun nieuwe industriële printer of hen kan assisteren bij voorkomende vragen. Wij leveren bijvoorbeeld een UV led printer een GoTx roll to Roll textiel printer of een DTG printer voor bijvoorbeeld T-Shirts. Je werk is niet beperkt tot onze locatie in Grootebroek, maar je kunt ook ingezet worden binnen Europa. Een technische achtergrond is van groot belang en kennis van textiel is een pré.

Functie eisen: goede beheersing van (technisch) Engels is van wezenlijk belang, klantgericht handelen, ervaring op gebied van elektronica en techniek, bijvoorbeeld kopieermachines, grafische kennis, bereidheid tot reizen

We bieden je een marktconforme beloning passend bij je kennis en ervaring. Natuurlijk krijg je een interne opleiding (van circa 6 maanden) op onze thuislocatie in Grootebroek.

Interesse? Stuur ons je sollicitatiebrief en CV. Voor meer vragen over de vacature kun je contact opnemen met Wim Eijlders.

PigmentInc BV is een onderdeel van het Australische bedrijf Impression Technology, de Nederlandse vestiging is in Grootebroek.

www.ImpressionTechnology.com

wim@PigmentInc.com

geen vacature bureaus

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl

© 2018 SignPro Benelux