SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

22-09-2020

SI’BON Sign Buitenevent

Veel van de netwerkactiviteiten die SI”BON organiseert voor de aangesloten bedrijven konden de afgelopen tijd niet, of in zeer beperkte vorm, doorgang vinden vanwege de coronarichtlijnen. Reden voor SI’BON directeur Ron van Rijssel om samen met een aantal sponsorende leveranciers een buitenbijeenkomst te organiseren op 17 september onder de noemer Sign Buitenevent.

De locatie, het golf en adventure centrum Dorhout Mees in Biddinghuizen, bood voldoende ruimte om de anderhalve meter afstand te respecteren. De deelnemers troffen goed weer waardoor alle geplande activiteiten volgens het boekje konden worden uitgevoerd al valt de avond in september wel sneller dan in juni en zakt daarmee ook de temperatuur. Er kon worden gekozen voor deelname aan een golfclinic of kleiduif schieten en voor wedstrijdspelers was er een golftoernooi op één van de 18 holes golfbanen. Van de 55 aangemelde deelnemers deden er 10 mee met de golftoernooi.

De opkomst was goed, in aanmerking genomen de restricties en de problemen die bedrijven soms ondervinden van de gevolgen van de coronauitbraak. Het was een uitgelezen moment om onderling met elkaar eens van gedachten te wisselen over de impact van corona. Er kwamen wisselende ervaringen op tafel. Elke ondernemer heeft zijn eigen verhaal over hoe dingen het afgelopen half jaar anders en vooral nauwelijks voorspelbaar waren gelopen. De meeste hier aanwezige bedrijven komen er vanaf met betrekkelijk geringe terugval, al blijft het lastig te voorspellen wat er de komende maanden gebeurt. Een aantal SI’BON leden merkt dat de prijsdruk toeneemt doordat sommige collega’s vaker op prijs proberen bij hun klanten binnen te komen. Uit de gesprekken bleek vooral dat de aanwezigen bij dit evenement over het algemeen goede moed hebben dat ze over deze tijdelijk dip veroorzaakt door de gevolgen van corona heen komen en er straks wellicht beter voorstaan. Het was niet echt een dag om veel over serieuze zaken te praten al is dat een belangrijk aspect van een netwerkdag. De deelnemers konden ontspannen wijze deelnemen aan de verschillende activiteiten, genieten van de mooie weer en de goed verzorgde catering. De deelnemers waren lovend over het event en de verzorging die hen ten deel viel.

Naar goed gebruik werden er prijzen uitgereikt voor elk van de drie de onderdelen waarvoor kon worden ingeschreven. Ze werden uitgereikt namen SI[BON door Vincent de Klerk.

Eric Heeres (Vink VTS) kreeg voor zijn deelname aan de golfclinic de trofee ‘leerling van het jaar’.

Ron Klaasse (To The Point) kreeg voor zijn schietkunst de trofee ‘Schutter van het jaar’.

Het golftoernooi werd gewonnen door Jeroen Zalm (MultiCopy Waddinxveen).