SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

15-09-2023

SI’BON doet Rotterdam aan

Het SI’BON buitenevent speelde zich dit keer op donderdag 15 september jongstleden af in Rotterdam. Heel wat leden hadden zich ingeschreven.

De weersomstandigheden waren ideaal voor de geplande boottocht, afgewisseld met een fietstocht onder begeleiding van verschillende deskundige gidsen.

Boot- en fietstocht
Tijdens die fietstocht deden de deelnemers verschillende iconische plekken in Rotterdam aan waar ze tekst en uitleg bij kregen van de meefietsende gidsen. Bij die iconen mocht de Markthal met zijn indrukwekkende gedrukte plafondbekleding niet ontbreken. Maar ook het nieuwe depot van het Museum Boijmans Van Beuningen (plaatselijk wel bekend als de pot, soepkom, of slabak) werd aangedaan, net als het Stadhuis en de Laurenskerk. Na anderhalf uur werd de boottocht voortgezet waarbij dit keer enkele westelijk gelegen havens werden aangedaan en ook de iconische ‘Rotterdam’, ooit vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn en nu museum, hotel en event locatie tegelijk, van dichtbij kon worden bekeken.

Geslaagd
De skyline van Rotterdam vormde de passende entourage voor het uitgeserveerde warme buffet. Zoals gebruikelijk was er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Al met al was het een goed geslaagde editie van het SI”BON buitenevent.