SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

24-03-2022

Patrick Vermeulen winnaar Word Wrap Masters Netherlands

De tweede dag van de Sign & Print Expo werd, net als de eerste dag, goed bezocht. Het was de dag dat FESPA Nederland uitpakte met de Word Wrap Masters Competitie.

Twaalf deelnemers streden om de eerste plaats. De vier finalisten lieten allemaal zien dat ze het vak op een behoorlijk hoog niveau onder de knie hebben.

Tijdsdruk
Bij deze competitie moest het ontwerp zo goed mogelijk op de auto worden uitgevoerd met alle detaillering die hoort bij een goede carwrap. En dat terwijl er tegelijkertijd een flinke tijdsdruk was dat de deelnemers soms dwong een kortere afslag te nemen om zo ver mogelijk te komen met het uitvoeren van de wrap. De vijfkoppige jury riep na een zorgvuldige afweging Patrick Vermeulen (Dutch Dutch Customs) uit als winnaar. Hij zal Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale die dit jaar tijdens FESPA Berlijn plaatsvindt. De winnaar daarvan dingt ook nog mee naar de titel van Word Wrap Master 2022.
Op plaats twee eindigde Erik Koldenhof (Wrapworks). De derde plaats was voor Lisa Masselink (Jabé Reclame). Sander Ruwe (Jabé Reclame) eindigde als vierde. Naast de bijhorende oorkonde ontvangen alle finalisten een door Zünd Benelux beschikbare geldprijs en een gratis jaar abonnement op het gebruik van snijsjablonen van carwraptemplates.com.

Vandaag is de laatste kans om de 2022 editie van de Sign & Print Expo te bezoeken.