SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

20-06-2022

Nieuwe huisvesting Dimix feestelijk geopend

Lars Vreeke en Liesbeth Houbrechts proosten trots op de nieuwe Belgische vestiging.

Op vrijdag 17 juni werd het zelfgebouwde pand van Dimix in Genk op feestelijke wijze geopend. Overdag was er een feestelijk aangekleed Open Huis, ‘s avonds gevolgd door het openingsfeest.

Dimix groeide, mede dankzij de multi-brand strategie en overnames, de afgelopen jaren stevig door. Gevolg van de groei was wel dat de opslag van het bedrijf in Breda en Genk niet langer voldeed. Met het nieuwbouwpand in Genk, dat begin dit jaar in gebruik werd genomen, is nu voorzien in een state of the art magazijn van waaruit de klanten in België en Nederland beleverd worden.

Demoruimte
Daarnaast bevat het nieuwe pand ook een demoruimte, een instructielokaal en kantoorruimte, van waaruit de afnemers in België worden bediend. Het kantoor in Breda is dan weer het aanspreekpunt voor de Nederlandse klanten en is de uitvalsbasis voor de technische dienst met een eigen onderdelenmagazijn. In Breda wordt ook nieuwe apparatuur voor uitlevering gecontroleerd en worden de eigen DtF printer geassembleerd.

Trots
Eind vorig jaar werden de voorraden vanuit het oude pand in Genk overgebracht en aangevuld met materialen zoals inkten die eerder in Breda waren opgeslagen. In de tijd erna werden de puntjes op de i gezet. Nu was eindelijk het moment aangebroken om het nieuwe pand op feestelijke wijze voor te stellen aan de afnemers met een Open Huis. Aansluitend was er ‘s avonds een feestavond waar werknemers met aanhang, relaties en een aantal klanten werden gefêteerd.
Eigenaar Lars Vreeke en partner Liesbeth Houbrechts toonden zich beide tijdens een korte speech terecht trots op het bereikte resultaat. Vreeke dankte bij die gelegenheid ook het bouwteam dat hen terzijde had gestaan bij het realiseren van de plannen en ook de eigen medewerkers die hun werk moesten bij vrijwel permanent ruimtegebrek in de periode vóór de ingebruikname van de nieuwbouw. Ze speelden ook een belangrijke rol bij de verhuizing eind december 2021.

Showroom
Tijdens de Open Dag kon de de bezoekers niet alleen het pand bezichtigen. Naast de eigenlijke showroom was een deel van de imposante hal tijdelijk ingericht als demoruimte waar Dimix samen met partners uiteenlopende producten uit het assortiment demonstreerde aan de bezoekers. Van zowel Mimaki als Roland stonden de nieuwste printers opgesteld. Ook de onder eigen label uitgebrachte DtF printer, de Transfer-Jet, viel in de showroom te bewonderen.