SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

Adverteren

In 2021 gaat SignPro Benelux zijn 22e jaargang in. Voor onze adverteerders is SignPro Benelux al meer dan 20 jaar hét vakblad waarin optimaal gecommuniceerd wordt met de lezers. Al sinds het begin van deze eeuw weet SignPro Benelux de meeste adverteerders aan zich te binden. Met de beste en grootste verspreiding in Nederland én België bereiken wij veruit de meeste vakgenoten in onze markt en mag SignPro Benelux zich met recht het grootste en best gelezen sign vakblad van De Benelux noemen.

Ook op het gebied van social media is SignPro de nummer één. Met ongeveer 2.500 members hebben we onder de naam ‘Sign’ de grootste LinkedIn groep en met bijna 1800 volgers hebben we hét Twitteraccount in de sign industrie. Rond de 2.000 bedrijven ontvangen regelmatig onze elektronische nieuwsbrief.

Ons team is qua redactie en verkoop het meest ervaren in de sign- en zeefdrukindustrie; zowat het gehele commerciële- als redactieteam is al vanaf het begin betrokken bij de SignPro magazines, een ervaring van meer dan 20 jaar! Als enige vakblad in De Benelux is SignPro aangesloten bij EDP (European Digital Press association) die jaarlijks haar befaamde vak awards uitreikt op internationale vakpodia zoals FESPA. SignPro is tevens voorzitter van de vakjury die bepaalt welke bedrijven zich jaarlijks mogen verheugen in een EDP award.

Met een verspreide oplage van ongeveer 6.000 exemplaren kiest u als adverteerder voor een kwalitatief hoogstaand bereik. Zolang SignPro Benelux al bestaat bedient het haar adverteerders met de hoogst verspreide oplage van alle vakbladen in onze markt.

Informatie over adverteren in SignPro Benelux, jaargang 2021:
hier Nederlands
here English

SignPro Benelux: het meest gelezen en het beste vakblad om in te adverteren!