SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

Adverteren

In 2019 zijn we met SignPro Benelux alweer 20 jaargangen onderweg. Voor onze adverteerders is SignPro Benelux al 20 jaar hét vakblad waarin optimaal gecommuniceerd wordt met de lezers. Al 20 jaar weet SignPro Benelux de meeste adverteerders aan zich te binden. Met de beste en grootste verspreiding in Nederland én België mag SignPro Benelux zich met recht het grootste sign vakblad van De Benelux noemen. En we blijven regelmatig vernieuwen; een tijd geleden hebben we de layout van het magazine onder handen genomen, en begin dit jaar presenteren we u een totaal nieuwe website (verwachting: maand februari). U ziet, we werken continue aan het verbeteren van de kwaliteit waarbij het oog ook wat wil.

Ook op het gebied van social media is SignPro de nummer één. Met meer dan 2.000 members hebben we onder de naam ‘Sign’ de grootste LinkedIn groep en met meer dan 1700 volgers hebben we hét Twitteraccount in de sign industrie. Rond de 2.000 bedrijven ontvangen regelmatig onze elektronische nieuwsbrief.

Ons team is qua redactie en verkoop het meest ervaren in de sign- en zeefdrukindustrie; zowat het gehele commerciële- als redactieteam is al vanaf het begin betrokken bij de SignPro magazines, een ervaring van ruim 20 jaar! Dat zit dus wel goed.

Met een verspreide oplage van ongeveer 6.500 exemplaren kiest u als adverteerder voor een kwalitatief hoogstaand bereik. Al jarenlang is SignPro Benelux aangesloten bij het HOI (Het Oplage Instituut). Vergelijk de keiharde bereikcijfers op www.hoi-online.nl en zie waarom u terecht voor SignPro Benelux kiest!

Informatie over adverteren in SignPro Benelux, jaargang 2019:
hier Nederlands
here English

SignPro Benelux: het meest gelezen en het meest ingeschakeld als vakblad om te adverteren!