SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

Adverteren

In 2023 gaat SignPro Benelux zijn 24e jaargang in. Voor onze adverteerders is SignPro Benelux al bijna 25 jaar hét vakblad met het hoogste bereik van alle vergelijkbare vakbladen. Daarom heeft SignPro Benelux al meer dan twee decennia het hoogste aantal adverteerders in al haar uitgaven. En dat vanaf het begin! Met de beste en grootste verspreiding in Nederland én België bereiken wij veruit de meeste vakgenoten in onze markt en mag SignPro Benelux zich met recht het aantoonbaar grootste en meest gelezen sign vakblad van De Benelux noemen.

Ook op het gebied van social media is SignPro de onbetwiste nummer 1. Met ruim 2.700 leden hebben we onder de naam ‘Sign’ de grootste LinkedIn groep en met 1700 volgers hebben we hét Twitteraccount in de sign industrie. Rond de 2.000 bedrijven ontvangen regelmatig onze elektronische nieuwsbrief.

Het SignPro team is de meest ervaren crew in de uitgeversbranche voor wat betreft onze industrie. Wij denken zelfs wereldwijd! Zowat het gehele commerciële- als redactieteam is al vanaf het begin betrokken bij de SignPro magazines, een ervaring van bijna 25 jaar, uniek!

Als enige vakblad in De Benelux is SignPro aangesloten bij EDP (European Digital Press association) die jaarlijks haar befaamde vak awards uitreikt op internationale vakpodia zoals FESPA. SignPro is tevens voorzitter van de vakjury die bepaalt welke bedrijven zich jaarlijks mogen verheugen in een EDP award.

Met een verspreide oplage van 6.000 exemplaren kiest u als adverteerder voor een kwalitatief hoogstaand bereik. Zolang SignPro Benelux al bestaat bedient het haar adverteerders met de hoogst verspreide oplage van alle vakbladen in onze markt.

Voor een nóg breder communicatiepakket bieden we Package Deals aan, op maat gesneden communicatiepakketten met een mix van (print- en online)advertenties, editorials, social media, bedrijfsvideo’s en presentatiemogelijkheden op de SignPro College Days. De Package Deals vindt u op onze mediakaart waar u alle info over adverteren in SignPro terugvindt.

Informatie over adverteren in SignPro Benelux, jaargang 2023:
hier Nederlands
here English

SignPro Benelux: het meest gelezen vakblad en het beste communicatiepodium voor een optimaal bereik!