Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Abonneren op SignPro

Neem een abonnement op het meest gelezen en hoogst gewaardeerde signmagazine in De Benelux! Voor slechts 77,50 euro verzekert u zich van een tweemaandelijkse toezending van het magazine dat al 20 jaar hét toonaangevende magazine is voor de sign- en zeefdrukindustrie in De Benelux.

Als abonnee kunt u ook online alle nummers inzien, inclusief het meest actuele! En ontvangt u interessante kortingen op bijvoorbeeld studiereizen en seminars (SignPro College Days) die SignPro regelmatig organiseert!

Abonneren is eenvoudig, schrijf u hier in voor een abonnement

Abonnementen lopen per kalenderjaar en worden aan het eind van een kalenderjaar telkens met één jaar automatisch verlengd tenzij de abonnee vóór 1 november van het kalenderjaar voorafgaand aan het nieuwe jaar schriftelijk opzegt bij Abonnementenland, het bedrijf dat de abonnementenadministratie van SignPro Benelux beheert. Voor contactgegevens zie het colofon, vooraan in het magazine. 
Mocht het eerste nummer van het jaar nog niet zijn verschenen op het moment van aanmelding door de abonnee dan ontvangt hij/zij een factuur voor een volledig kalenderjaar (6 nummers). Mochten er al nummers zijn verschenen op het moment van aanmelding dan ontvangt de abonnee een deelfactuur, gebaseerd op de nog te verschijnen nummers in het eerste abonnementenjaar. In het nieuwe jaar volgt, tenzij het abonnement op tijd is opgezegd, een factuur gebaseerd op een volledig kalenderjaar. 

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

283x236_blok__Custom_
Y_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl