Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Caldera kiest Four Pees als ditributeur voor de Benelux

Caldera kiest Four Pees als verdeler voor de Benelux Caldera stelt Four Pees aan als ditributeur voor de Benelux.  De samenwerking gaat van start op 1 april 2019. 

Met Four Pees kan Caldera naar eigen zeggen rekenen op een lokaal team dat resellers en eindgebruikers zowel op technisch als commercieel vlak beter dan ooit kan bijstaan.  Four Pees beschikt over een aanbod producten voor web-to-print, PDF-verwerking, automatisering en kleurbeheer en heeft bovendien ervaring met RIP-oplossingen.

Caldera versie 12

Het eerste product dat onder de aandacht wordt gebracht is Caldera versie 12. Dit biedt volgens het bedrijf een verbeterde gebruikerservaring door design en business dichter bij elkaar te brengen. Het softwarepakket omvat ook Digital Licences en CalderaDock, nieuwe tools die gebruikers snel toegang geven tot de functies die ze nodig hebben. Op het vlak van functionaliteit zorgen hogere verwerkingssnelheden en betere kleuren voor een verhoogde productiviteit. Daarnaast beschikt versie 12 over een uitgebreide reeks gebruikersapplicaties.

Four Pees ondersteunt resellers en eindgebruikers om Caldera's RIP te gebruiken en staat hen bij in het vertalen van Caldera's SportsFactory-concept naar een productieworkflow zonder overbodige functies: van de ontvangst van onlinebestellingen over productieautomatisering en kleurbeheer tot het printen, aldus het persbericht.

Omdat manueel werk en repetitieve taken niet altijd beperkt kunnen worden tot één product, biedt Four Pees allerlei oplossingen aan om die geleidelijk aan te implementeren als bouwstenen van een totaalpakket, of met de hulp van één van onze integrators in te passen in een bestaande omgeving.

Sign & Print Expo

Caldera en Four Pees zijn aanwezig op de Sign & Print Expo in Gorinchem (Nederland), waar ze het SportsFactory-concept en de nieuwe Caldera V12 voor het eerst voorstellen in de Benelux. Breng ons een bezoek aan stand G103:

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

3_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
4_283x236_blok__Custom_
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl