Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Filmolux Benelux exposant op Sign en Print Expo 2019

Filmolux Benelux exposant op Sign en Print Expo 2019Filmolux Benelux is van 26 t/m 28 maart 2019 aanwezig als exposant op Sign & Print Expo, in Gorinchem. Op stand H110 presenteert Filmolux een uitgebreid productaanbod van printmedia, displaysystemen, lamineer- en opplakfolies.

Voortbordurend op het succesvolle “The Hotel” beursconcept van Neschen en Filmolux tijdens Fespa 2018 is de stand op Sign & Print Expo wederom gebaseerd op een modern boetiekhotel. In deze inspirerende omgeving wil Filmolux bezoekers kennis laten maken met diverse nieuwe materialen en toepassingsmogelijkheden.

Wallpaper range

Met NESCHEN GREEN WALL presenteert Filmolux digitaal bedrukbare behangsoorten voor verschillende toepassingen. De Green Wall kent een PVC- en oplosmiddelvrije productie. Het assortiment bestaat uit diverse kwaliteiten, structuren en afmetingen.

Naast traditioneel vliesbehang presenteert Filmolux ook twee nieuwe zelfklevende versies. Neschen wallpaper L-UV smooth & sand adh zijn voorzien van een permanente high-tack belijming, geschikt voor het aanbrengen op moeilijk te plakken ondergronden zoals gips, spaanplaat en polypropyleen.

Solvoprint Easy dot® 180

De Easy dot® range breidt zich verder uit met een 180 μm dikke variant. Solvoprint Easy dot 180 is dankzij de Easy dot-belijming én de dikte van 180 μ naar eigen zeggen nog eenvoudiger en sneller aan te brengen. Een bijkomend voordeel van de dikkere folie is dat deze zeer opaak is. Solvoprint Easy dot 180 is geschikt voor het plakken van grote oppervlakken, zoals bij standbouw. Daarnaast is de folie zeer geschikt voor reclame-campagnes die elkaar snel opvolgen.

High-tack folies

Om te voldoen aan de eisen van klanten in de interieur en signage markt presenteert Filmolux diverse high-tack folies met een extra sterke kleefkracht. Solvoprint performance wall-grip is een polymeer geschikt voor lange termijn toepassingen, voor korte termijn acties is de monomeer versie Solvoprint power-tack 180 ontwikkelt. Deze folies hechten volgens Filmolux moeiteloos op ruwe poreuze oppervlakken en oppervlakken met een lage oppervlaktespanning zoals gips, beton, spaanplaat en polypropyleen.

Textiel

Naast zelfklevende media presenteert Filmolux ook diverse bedrukbare textielsoorten van de Duitse textielfabrikant PONGS. Deze producten zijn niet alleen creatief inzetbaar maar kunnen ook in functioneel opzicht bijdragen aan interieuroplossingen, bijvoorbeeld voor het oplossen van problemen met de akoestiek in grote ruimtes.

Ook voor het decoreren van meubilair kan men op de stand van FILMOLUX terecht. Met TECOSMART zelfklevende meubel folies kunnen meubels in een handomdraai van een nieuwe uitstraling worden voorzien, volledig afgestemd op de nieuwste trends. De folies zijn verkrijgbaar in 44 verschillende designs, van een rustiek hout decor tot een industriële beton look, alles is mogelijk. De folie is gemaakt op papierbasis waardoor zij vorm-stabiel blijft, dus niet kromtrekt of krimpt. Het robuuste oppervlak heeft een hoge chemische oppervlakteweerstand en is daardoor praktisch onverwoestbaar.

Demonstratie  lamineermachine

Naast media demonstreert Filmolux de Neschen HotLam 1650TH lamineermachine, geschikt voor het opplakken en lamineren van drukwerk met een breedte tot maximaal 1650 mm. De machine beschikt over een verwarmde bovenwals, instelbaar tot max 160° C voor het verwerken van diverse materialen zoals lamineerfolies- en dubbelzijdig klevende opplakfolies. De Neschen HotLam 1650 TH heeft een verwerkingssnelheid van 12 m/min.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

3_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
4_283x236_blok__Custom_
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl