Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

FESPA 2019 introduceert Color LAB

Het programma voor bezoekers van FESPA Global Print Expo 2019 wordt uitgebreid met de introductie van Color L * A * B *.Het programma voor bezoekers van FESPA Global Print Expo 2019 (Messe München, 14 tot 17 mei 2019) wordt uitgebreid met de introductie van Color L * A * B *, een nieuw conferentieprogramma ontworpen om bezoekers te helpen bij het verbeteren van hun kleur managementpraktijken in hun printbedrijven.

De Color L * A * B * bevindt zich op de FESPA-beursvloer in hal B4 en biedt bezoekers naar eigen zeggen een gestructureerd end-to-end overzicht van alle afzonderlijke elementen die bijdragen aan professioneel kleurbeheer, waaronder monitoren, meet- en kalibratietools, lichtbakken, hard en zacht proofing, softwareoplossingen en printuitvoerapparaten.

De doorloop showcase omvat technologieën van een reeks gespecialiseerde leveranciers, Er worden live demonstraties gegeven om verschillende afgedrukte resultaten in verschillende media te illustreren.

Bezoekers kunnen deelnemen aan gratis, vooraf te boeken geleide Color L * A * B * -rondleidingen met kleurmanagement-consultant Paul Sherfield, die gedetailleerde uitleg van de processen zal geven en vragen van bezoekers zal beantwoorden over hoe ze hun eigen werkwijzen kunnen verbeteren. Het aangrenzende conferentiegedeelte biedt een gericht programma met gratis educatieve presentaties van een reeks van materiedeskundigen, waaronder Dr. Andreas Kraushaar van FOGRA en Paul Lindström van Digitaldots.org.

De lancering van Color L * A * B * is een antwoord op feedback van de FESPA-gemeenschap.

Gebruik code FESM901 wanneer u registreert voor gratis toegang.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

283x236_blok__Custom_
Y_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl