Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Edwin Breemes nieuwe Sales Manager bij Vink VTS

Edwin Breemes nieuwe Sales Manager bij Vink VTSPer 1 januari is Edwin Breemes in dienst getreden bij sign & digital leverancier Vink VTS. Samen met Chris Klok, Profit Center Manager, zal Vink VTS worden aangestuurd door deze twee heren.

Edwin Breemes is een bekend gezicht binnen de Sign branche. 16 jaar geleden is hij begonnen bij Sign Top. Waar hij na 3 jaar de touwtjes in handen kreeg en Sign Top groot heeft gemaakt. Hierbij heeft hij veel ervaring opgedaan in het leiding geven aan het hele bedrijf. Ruim een jaar geleden is Sign Top overgenomen door Maegis, waar Edwin ook met veel plezier heeft gewerkt.

Daarna was het tijd voor een nieuwe uitdaging. En dat vond hij bij Vink VTS. ‘Ik ken Vink VTS al jaren. Nadat ik een keer had gesproken met Chris was mijn interesse gewekt. Ik zag dit als een pas-send avontuur dat ik graag samen met Chris Klok aan wilde gaan.’

Marketing en dienstverlening

Edwin is verantwoordelijk voor de binnendienst, buitendienst en de marketing binnen Vink VTS. De eerste weken heeft hij met veel plezier ervaren en inmiddels een goede indruk gekregen van het team en de werkzaamheden binnen Vink VTS. Chris Klok: ‘We zijn erg blij met deze aanwinst, naast dat hij alle kennis heeft van onze producten, is het een zeer prettige man om mee samen te werken.’ Edwin Breemes: ‘We beschikken nu over het juiste team waarmee we Vink VTS naar een hoger niveau kunnen tillen. Ik kijk dan ook erg uit naar de samenwerking met deze hardwerkende mensen die passie hebben voor wat ze doen’.
 

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

3_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
4_283x236_blok__Custom_
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl