Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

SP2000 lasersnijder bekroond met SGIA award

SP2000 Troteclaser lasersnijder bekroond met SGIA award Trotec Laser kondigt aan dat hun SP2000 lasersnijder bekroond is tot Product van het Jaar.

De Specialty Graphic Imaging Association (SGIA) verkoos de lasersnijder van Trotec Laser tot Product van het jaar op het SGIA Expo in Las Vegas. Meer dan 100 bedrijven namen deel aan de competitie. Maar liefst 255 inzendingen werden ingediend in 74 categorieën.

Ontwerp & Snelheid

Met zijn robuuste en ergonomische ontwerp combineert de SP2000 het ontwerp met hoge snelheidsprestaties, aldus Trotec. De laser machine is ontwikkeld voor de efficiënte verwerking van grootformaat materialen zoals acryl, hout, textiel of karton. Met een werkgebied van 1,6 x 2,5 meter biedt de laser cutting machine een royale werkruimte en ergonomische toegang van alle kanten.

"We zijn erg blij met een Product van het Jaar award, zei Warren Knipple, voorzitter van Trotec Laser Inc. "Het is een grote eer om erkend te worden door een invloedrijke en vooruitstrevende branchevereniging zoals SGIA en we vertrouwen er dan ook op dat de SP2000 in de toekomst een grote rol zal spelen in het voortstuwen van de sector."

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

283x236_blok__Custom_
Y_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl