Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Photokina verplaatst naar mei 2020

photokina verplaatst naar mei 2020Na een succesvolle fotokina 2018 hebben de Duitse Photo Industry Association (PIV) en Koelnmesse, besloten om de volgende toonaangevende internationale handelsbeurs in mei 2019 niet te organiseren, zoals aanvankelijk gepland, maar in mei 2020. Van woensdag 27 mei 2020 tot zaterdag 30 mei 2020 worden alle marktleiders in de imaging-industrie opnieuw in Keulen verwacht. Het besluit om het begin van de aangekondigde jaarlijkse cyclus met een jaar uit te stellen, is bedoeld om alle deelnemers de kans te geven het nieuwe concept voor photokina verder te ontwikkelen en nieuwe doelgroepen bij exposanten en bezoekers aan te boren, aldus de organisatie.

Nieuw concept

Dit jaar presenteerde photokina zich met een nieuw concept, waaronder de toegenomen betrokkenheid van nieuwe exposanten uit innovatieve gebieden zoals mobiel, imaging analytics, digitale workflow en bewegende beelden, evenals een sterkere focus op ervaring voor bezoekers.

De combinatie van ervaring en productpresentatie, die vooral door jongere doelgroepen in het bijzonder werd gewaardeerd, zorgde volgens de organisatie voor volle zalen, overvolle workshops en  presentaties over de evenemententerreinen. Als gevolg hiervan werd de beurs niet alleen in conventionele media, maar ook in digitale en sociale kanalen zoals Instagram, YouTube, Facebook en Twitter in grotere mate genoemd dan in voorgaande jaren.

Het nieuw ontwikkelde Imaging Lab, waarin start-ups, investeerders en wetenschappers nieuwe beeldvormingsapplicaties presenteerden en bespraken, bleek ook een belangrijke impuls te zijn voor de hele sector.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

283x236_blok__Custom_
Y_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl