Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

TTS verhuist naar nieuw en volledig energieneutraal bedrijfspand

TTS verhuist naar nieuw en volledig energieneutraal bedrijfspandTTS (Texo Trade Services) verhuist eind december naar een nieuw bedrijfspand. Dit nieuwgebouwde pand bevindt zich op bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht en is met 6000 m2 niet alleen veel groter dan haar huidige, maar ook nog eens volledig energieneutraal.

Grote groei

TTS barstte bijna letterlijk uit haar voegen. Een verdubbeling van het aantal medewerkers, een sterk groeiende internationale klantenkring en een verviervoudiging van de omzet in tien jaar tijd maakten een verhuizing naar een groter pand onvermijdelijk. Daarnaast heeft zij de ambitie om voorop te blijven lopen in service en innovatie, waarvoor ook ruimte nodig is. Daarom verlaat zij eind december na 10 succesvolle jaren haar huidige pand op bedrijvenpark Coenecoop in Waddinxveen. In totaal heeft het nieuwe pand een oppervlakte van 6.000 m2: daarvan bestaat 5.000 m2 uit magazijn-/bedrijfsruimte van twaalf meter hoog en 1.000 m2 uit kantoor- en demoruimte.

Energieneutraal pand

Het nieuwe pand bevindt zich recht in het hart van de Randstad op bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht. Dit terrein is strategisch gelegen aan het knooppunt A20/A12. TTS wil als moderne organisatie zo duurzaam mogelijk ondernemen. Daarom is het nieuwe pand volledig energieneutraal. Dat is mogelijk door het toepassen van vloerverwarming, luchtcirculatie met warmtewisselaars en zeer goede isolatie in combinatie met zonnepanelen.

Het laatste decennium is TTS enorm gegroeid in digitaal bedrukbare textielmedia voor visuele communicatie, digitaal sublimatiepapier en zeefdruk transferpapier. In haar nieuwe pand heeft TTS de ruimte om aan de vraag te blijven voldoen en hierin verder te groeien. Er is ruimte om bepaalde productiestappen in huis te halen, zoals het omwikkelen en versnijden van papier en textiel naar de wens van de klant. Hiermee vinden klanten in TTS voortaan een one-stop-shop. In de nieuwe stalenmakerij worden klanten sneller en makkelijker voorzien van stalen, wat de service verder ten goede komt, aldus TTS.

Nieuw is ook de demoruimte met diverse Mimaki-printers, Monti-kalanders en transferpersen. Hier kan TTS sneller nieuwe producten testen en naar de markt brengen. Daarnaast zorgt een laaddock ervoor dat containers en vrachtauto’s sneller en efficiënter kunnen worden afgehandeld.

Toekomstige ontwikkelingen en vraag

Met het nieuwe pand is TTS klaar voor de toekomst. Floris Jan van den Heuvel, directeur van TTS: “Wij verwachten dat de markt voor digitaal textiel printen wereldwijd blijft groeien. Vooral in segmenten als retail en standbouw zal steeds meer textiel voor de aankleding worden toegepast. Maar ook bedrijven die textiel drukken voor de mode- of interieurbranche stappen over op digitale productie. Verder blijven de toepassingen voor digitaal sublimatiedruk groeien in de markt van promotionele items. Denk aan mokken, handdoeken, key-cords en vloermatten. Omdat wij in ons nieuwe pand meer opslagcapaciteit en een efficiënt magazijn hebben, kunnen wij sneller en tegen lagere kosten opereren en inspelen op de groeiende vraag van de markt.”

Het nieuwe adres van TTS is per 2 januari 2019: Oostbaan 601, 2841 ML Moordrecht
 

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

283x236_blok__Custom_
Y_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl