Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Agfa Anapurna H2500i LED voor SB-Printing

Agfa Anapurna H2500i LED groot formaat printer voor SB-PrintingSB-Printing in Brecht (België) is overgestapt op een grootformaat printer van Agfa Graphics, namelijk de Anapurna H2500i LED printer. Het betreft een UV-printer met een printbreedte van 2,5 meter voor binnen- en buitentoepassingen.

Het echtpaar Stijn en Ils Bogaerts zijn beiden directeur van SB-Printing. Zij bouwden de van oorsprong zeefdrukkerij uit tot een succesvolle grafische onderneming. Stijn Bogaerts: “Wij werken met verschillende druktechnieken waardoor we onze klanten de perfecte oplossing voor drukwerk kunnen bieden.” Bij binnenkomst is opvallend de showroom die vol staat met kleding (monsters). Ils Bogaerts: Het bedrukken van allerlei textiel is één van onze specialisaties, van promokledij tot werkkledij. Daarnaast borduren wij, bijvoorbeeld bedrijfslogo’s op sportkleding en op allerlei artikelen voor de paardensport. Ook houden wij ons bezig met de belettering op onder meer bedrijfswagens, werfborden en relatiegeschenken. Carwrapping doen wij eveneens. Wij doen alles zelf en kunnen mede daardoor onze klanten een totaalpakket bieden.”

Machinepark

Het machinepark van SB-Printing is modern, geavanceerd en gevarieerd waarbij de nieuwste technieken niet worden geschuwd. Stijn Bogaerts: “Wij volgen technische ontwikkelingen op de voet en blijven investeren om onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Dat alles met inachtneming van een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Onze laatste aanwinst is een nieuwe UV-printer van Agfa Graphics, de Anapurna H2500i LED printer. Dat daarop onze keuze viel is omdat we met deze printer snel en in een hoge kwaliteit teksten, afbeeldingen en zelfs full color foto’s kunnen printen op vrijwel alle materialen. Het is een robuuste industriële digitale kleurenprinter (inkjet) met een grote kleurkracht over het gehele oppervlak. De UV-drogende inkt is krasvast met een zeer goede hechting. Over de aflevering, de installatie en service van Agfa Graphics zijn we tevreden.”

De nieuwe printer blijkt een welkome aanvulling op de productiecapaciteit van SB-Printing, aldus Agfa. Stijn Bogaerts: “Met deze printer is het mogelijk om te drukken vanaf klein tot grootformaat. De maximale printbreedte meet 2,50 meter en de lengte is oneindig. Wij zijn nu nog beter in staat onze klanten van dienst te zijn door het bieden van heel veel mogelijkheden voor binnen- en buitentoepassingen. Digitale bedrukking is mogelijk op harde media, dus plaatmateriaal in allerlei soorten zoals binnendeuren en dibond op glas. Maar dat niet alleen, ook kan worden geprint op flexibele media vanaf de rol zoals meshdoeken, canvas, spandoeken en vlaggen. Kortom, met de Anapurna H2500i LED printer kunnen wij onze sterke punten continueren zoals flexibiliteit, kwaliteit, efficiëntie en snelle en gerespecteerde levertijden.”

Van links naar rechts: Stijn Bogaerts, Ils Bogaerts en Niko Dheedene (Agfa Graphics) voor de nieuwe  Anapurna H2500i LED printer.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

283x236_blok__Custom_
Y_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl