Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Rondetafelgesprek over 'De Drukwerkmakelaar'

FESPA Nederland organiseert op 20 november een rondetafelgesprek over het fenomeen 'Drukwerkmakelaar'. FESPA Nederland organiseert een rondetafelgesprek over het fenomeen 'Drukwerkmakelaar'. Deze vindt plaats op dinsdag 20 november 17.00 uur in Baarn  Aanleiding is het rapport dat Marco den Engelsman in opdracht van FESPA Nederland schreef over de rol van de drukwerkmakelaar.

Drukwerk inkoipen

In de afgelopen 20 jaar is die rol, net als de printindstrie in zijn geheel, drastisch veranderd, aldus FESPA. De drukwerkmakelaar als tussenpersoon om drukwerk in te kopen voor een (grote) opdrachtgever komt steeds minder voor. Daarnaast stellen veel printbedrijven zich zelf op als 'resellers', die gedeeltelijk zelf produceren en het overige inkopen. Grote online platforms en producenten spelen hier weer op in. Tijdens het rondetafelgesprek gaan we dieper in op deze ontwikkeling en kijken we hoe producerende bedrijven hier het beste mee om kunnen gaan.

Deelname aan het gesprek, inclusief afsluitend diner en een exemplaar van het rapport, is gratis voor leden van FESPA Nederland (niet-leden betalen een bijdrage). Aanmelden kan hier.

 

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

3_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
4_283x236_blok__Custom_
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl