Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Samenwerking Free-D-Sign en TS Wayfinding

Samenwerking Free-D-Sign en TS WayfindingFree-D-Sign en TS Wayfinding Group gaan samenwerken, met als doel samen nóg sterker te staan. Met ingang van 1 november bundelen de signbedrijven hun krachten als het gaat om parkeren en bewegwijzering, zo melden de bedrijven op hun website.

Bewegwijzering

“De combinatie van onze bedrijven maakt dat we op het gebied van ‘wayfinding’ het volledige pakket aan de klanten aanbieden. De jarenlange ervaring als het gaat om het geven van maatwerk advies aan de ene kant, en het zelf alles kunnen produceren en monteren aan de andere kant, dat is de gebundelde kracht. 100% full-service voor de klanten. Daar staan we voor, ” licht Free-D-Sign eigenaar Raymond Zutt toe.

“Het geheel is meer dan de som der delen,” vult Thijs Sepers (TSWG) aan. “Met Free-D-Sign halen we een eigen productielijn en montageteam in huis plus een schat aan ervaring en kennis. Voor onze klanten betekent dit dat we een nóg breder pakket aanbieden. Voor hen louter voordelen dus”, aldus de  bedrijven.

Bijschrift foto: Van links naar rechts : Raymond Zutt (Free-D-Sign), Robert Jan van Doorn (TS Wayfinding Group), Thijs Sepers (TS Wayfinding Group)

(bron: website Free-D-Sign

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

3_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
4_283x236_blok__Custom_
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl