Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Bijeenkomst 'Sneak Preview op de Toekomst'

Bijeenkomst 'Sneak Preview op de Toekomst' op 23 oktober bij Dutch Design WeekOp dinsdag 23 oktober zijn bezoekers om 11.00 uur welkom bij ‘Sneak Preview op de Toekomst’. Deze bijeenkomst voor printbedrijven vindt plaats tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven en is georganiseerd door KVGO, in samenwerking met CMBO, FESPA Nederland en ZSO.

Samen met vakschool SintLucas geven deze organisaties bezoekers een blik op de toekomst van de printindustrie. Wat zijn de belangrijkste maatschappelijke trends waar ondernemers op moeten inspelen? Met welke software kunnen zij hun klanten niet alleen nu, maar ook morgen ondersteunen? Pak na afloop van deze bijeenkomst de kans om - via een tussenstop bij de door Joost Swarte ontworpen ruimte van Print Pakt Live - de Dutch Design Week te bezoeken.

Dutch Design Week

De Dutch Design Week is inmiddels het grootste designevenement van Noord-Europa, met vorig jaar 335.000 bezoekers. Verspreid over het voormalige Philips-terrein komen bezoekers in aanraking met vrijwel alle design-disciplines, van grafisch topontwerp tot smart textiles-mode, 3D-geprinte meubelelementen en modulaire LED-verlichtingsconcepten. Ook voor grafische ondernemers is de Dutch Design Week inmiddels een niet te missen event. Rode draad dit jaar is het ‘ontwerpen voor de toekomst’. Dit thema staat ook centraal tijdens de bijeenkomst op 23 oktober.

Programma

10:30 uur: Ontvangst met koffie/thee
11:00 uur: Opening door SintLucas
11:05 uur: Gerwin Verdonk (Simian/Reclameland/Flyerzone): Drukkerij met data gedreven toekomststrategie
11:30 uur: Ronald den Bekker (SintLucas) en Alex Kunst (PrintPakt): Wat leren de studenten van nu voor de toekomst?
11:55 uur: Perry van Beek (Social Selling Expert): Verkoopleads in de toekomst; o.a. hoe zet je Linkedin zakelijk in?
12:25 uur: Afsluiting door KVGO
12:30 uur: Broodjeslunch
13:00 uur: Vertrek naar Print Pakt Live (5 minuten lopen)

Locatie

Deze speciale bijeenkomst vindt plaats in SintLucas, Torenallee 75, 5617 BB Eindhoven. Betaald parkeren in de buurt. Station Strijp ligt op 8 minuten lopen. Inschrijven kan hier.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

283x236_blok__Custom_
Y_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl