Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Vierde editie PROTOTYPING

4de EDITIE PROTOTYPING OP 7 & 8 NOVEMBER 2018 IN KORTRIJK XPO (B)Wie actief is in de wereld van de industriële productontwikkeling en wil weten hoe er van een idee naar productieklaar design gegaan wordt, kan naar de beurs PROTOTYPING. De vakbeurs PROTOTYPING, op 7 en 8 november in Kortrijk Xpo, besteedt aandacht aan de diverse technologieën, materialen, software, tools en technieken voor het materialiseren van ideeën of productconcepten. En dit van het idee tot en met de realisatie van een business model en het produceren in kleine series of van een nulserie.

Netwerkevent

Naast het beursaanbod is PROTOTYPING vooral ook een netwerkevent om professionals uit de (creatieve) maakindustrie / product design te inspireren rond het belang van goede, geïntegreerde productontwikkeling en innovatie. Daarom wordt parallel aan de beurs ingezet op extra initiatieven i.s.m exposanten, gastsprekers en kennispartners. Het programma staat op punt:
-    Seminars & real life case studies: 25 verhalen met nadruk op alle stappen van het ontwerpproces van een product en10 korte sales pitches. Een mix van onderwerpen in product design, additive manufacturing, circular economy, electronics, innovation en IP en VR/AR;
-    Een Matchmaking app voor het ontmoeten van de juiste kennis- en business partners op de beurs;
-    Interactieve workshops door McNeel Europe, Imec & Howest IDC;
-    AR & VR demo’s tonen waar we nu staan en wat de toekomst brengt;
-    Inspirerende tentoonstellingen: het internationaal befaamde MyMachine concept en de expo ‘Diversity in Design’ door Howest IDC.
 

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

283x236_blok__Custom_
Y_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl