Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Vakdag Lichtreclame 2018

https://www.uneto-vni.nl/bijeenkomsten/vakdag-lichtreclameUNETO-VNI en de Belgian Sign Organization (BSO) organiseren op 15 november weer een Vakdag Lichtreclame. Signmakers en lichtreclamebedrijven uit Nederland en België zijn van harte welkom bij Q-Lite in Baarle-Hertog (België) voor een boeiend en leerzaam middagprogramma.

Herorientatie lichtreclame

Er worden deze middag verschillende onderwerpen aan de orde gesteld. Bij ‘Heroriëntatie vakgebied lichtreclame’ gaat het over de verbreding van het vak en hoe een bedrijf zich daar op voorbereid maar ook de brancheorganisatie. Organisatieadviseur Gerard Barends begeleidt de Vakgroep Lichtreclame hierin. Dit proces is rond de zomer begonnen en zal tot in het nieuwe jaar doorlopen.
Onder de noemer ‘Hoe optimaliseer ik mijn bedrijf?” laat Ger Zwartendijk van Management Centrum zien wat ‘het spelen met’ prijzen, marges, kosten, uren kan betekenen voor uw winst, uw marge, uw continuïteit en uiteindelijk ook voor uw persoonlijk gewenste resultaat en welzijn. Taaie materie? Wellicht. Interessant? Zeker! Belangrijk voor uw als ondernemer? Zonder meer!
Fespa Nederland zal aanwezig zijn en een inhoudelijke bijdrage leveren. De werkzaamheden van bedrijven in de printsector, van oudsher veel Fespa-leden, raken steeds vaker die van de lichtreclamesector.

Techniek van licht

Een wat meer technisch georiënteerd verhaal kunnen we verwachten van Telerex, technisch importeur en distributeur van elektronische en elektromechanische bouwstenen voor de OEM markt en de LED-markt in de Benelux. Telerex gaat in op drivers in relatie tot de energiehuishouding en wat te doen met het energie- en duurzaamheidsvraagstuk.

Gastbedrijf Q-Lite, fabrikant van led-displays en gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van elektronische informatiesystemen en ledschermen, biedt de bezoekers een rondleiding door het bedrijf.

Signmakers en lichtreclamebedrijven

De bijeenkomst trapt af met een lunch. De bijeenkomst staat open voor signmakers en lichtreclamebedrijven, zowel leden van UNETO-VNI en BSO als niet-leden.
Deelname is voor leden van UNETO-VNI en leden van de Belgian Sign Organization (BSO) kosteloos, voor niet-leden bedragen de kosten 75 euro.

Aanmelden kan via deze link
 

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

283x236_blok__Custom_
Y_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl