Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

EFI lanceert nieuwe VUTEk FabriVU 340i op FESPA 2018

VUTEk FabriVU PrintOp FESPA 2018  onthult EFI de nieuwe soft signage-printer met inline sublimatie, de EFI VUTEk FabriVU 340i. Deze watergebaseerde. Met de dye-sublimatieprinter is sublimatie van de hittepers rechtstreeks vanuit de printer mogelijk.

De gecombineerde printer / warmtepersysteem heeft minder vloeroppervlak en kost volgens EFI minder dan twee afzonderlijke systemen.

CoverUP eerste klant

Het in Dublingevestigde CoverUp Ltd is het eerste bedrijf dat de 340i-modelprinter aanschaft. Het bedrijf koos voor het 133-inch (340-cm) brede apparaat om zijn soft signage-mogelijkheden naar een hoger niveau van kwaliteit en productiviteit te brengen.  Het is mogelijk een speciale modus voor direct-naar-papier op het 340i-model te gebruiken om alleen af ​​te drukken.
 
Naast de VUTEk LED inkjet en Reggiani industriële textiel digitale printers - allemaal aangedreven door de nieuwste EFI Fiery ® digitale front-endsystemen toont EFI ook Optitex, een geïntegreerd 2D / 3D-softwareplatform voor toepassingen in kleding en zachte goederen; de EFI Midmarket Print Suite voor end-to-end signage en grafisch bedrijfs- en productiebeheer en MarketDirect, EFI's nieuwe platform voor klantcommunicatieplatforms. EFI is te vinden in hal 2.2, stand B30.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Stagiares

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl