Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Vector LED-lichtbakken van Ultima te zien op FESPA 2018

Tijdens FESPA 2018 presenteert Ultima Displays zijn reeks bekroonde Vector LED-lichtbakken, inclusief het 30 mm-ontwerp met achtergrondverlichting.Tijdens FESPA 2018 presenteert Ultima Displays zijn reeks bekroonde Vector LED-lichtbakken, inclusief het 30 mm-ontwerp met achtergrondverlichting. Het Vector LED-bereik kan aan de muur worden gemonteerd voor omgevingen zoals een drukke winkelruimte. Ze kunnen op maat worden gemaakt in verschillende maten of op maat worden vervaardigd om te voldoen aan de exacte eisen van de klant.

Frames worden plat verpakt geleverd en elk apparaat wordt aangedreven door een led met achtergrondverlichting, die volgens Ultima een gelijkmatige verlichting van de hele afbeelding mogelijk maakt, of edge-lit LED-plug- en -speellampen. Het is afgewerkt met een afgedrukte afbeelding die in de omtrek van het frame drukt. Afbeeldingen worden geproduceerd met behulp van verschillende printtechnieken, zodat ze perfect aansluiten bij de applicatiebehoeften en een naadloze levendige lightbox leveren.

Formulate-assortiment

Ook te zien is het vernieuwde Formulate-assortiment van Ultima, dat wordt gekenmerkt door zijn strakke grafische lijnen en zip-systeem. Het bereik is volgens het bedrijf extreem sterk, maar lichtgewicht, met behulp van een 30 mm buisvormig systeem, dat geen zichtbare verbindingen heeft en dubbelzijdig is. Het Formulate-assortiment kan voor een breed scala aan toepassingen worden gebruikt, omdat het bestaat uit vrijstaande banners en achterwanden om stands en hangende structuren te voltooien.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Stagiares

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl