Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Benelux Online Print Event op 31 mei in Atomium Brussel

Benelux Online Print Event op 31 mei in Atomium BrusselOp donderdag 31 mei organiseert VIGC in het Brusselse Atomium het eerste Benelux Online Print Event (afgekort #BOPE18). Een unieke kans om online print trends en ontwikkelingen te ontdekken, met veel aandacht voor internationale cases. CMBO is sectorpartner van dit event.

Het Benelux Online Print Event is de voortzetting van de web-to-print events van het VIGC, als ook van het W2P-event dat CMBO, GOC en KVGO jaarlijks in Nederland organiseerden. De initiatiefnemers hebben de intentie dit nieuwe event jaarlijks om en om in België en Nederland te organiseren.

Tijdens #BOPE18 wordt online print in al zijn facetten belicht. Welke kansen biedt een almaar meer gedigitaliseerde wereld? Wat zijn de te vermijden valkuilen bij het opzetten van een online print platform? Hoe zit het met de marketing? Wat kunnen we leren van de succesverhalen in het buitenland? Vragen waarop #BOPE18 met een gevarieerd en dagvullend programma een antwoord wil geven. Sprekers zijn o.a. Bernd Zipper ( Zipcon), Mark van Wingerden (Endless Branding), Wouter Haan (Simian), Giuseppe Prioriello (Packly) en Tom Peire (Four Pees).

Programma

#BOPE18 begint donderdag 31 mei om 11.00 uur (ontvangst vanaf 10.15 uur), in het nog steeds futuristisch ogende Atomium in Brussel. De dag eindigt met een netwerkreceptie, een bezoek aan de tentoonstelling van de Belgische expressionistische schilder René Magritte en een VIP-diner om 19.15 uur, eveneens in het Atomium. Kijk hier voor het volledige programma.

Registeren met korting

Deze dag is voor iedereen toegankelijk, zowel voor VIGC-leden als niet-leden. Lezers van SignPro Benelux krijgen een korting van 10% op de deelnameprijs. Hiervoor moet bij registratie de kortingscode CM18BSP worden ingevuld.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Stagiares

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl