Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Polaroid komt met groot formaat naar FESPA 2018

Polaroid komt met groot formaat naar FESPA 2018Polaroid bestaat sinds 1963. Na een enorme dip, lijkt het bedrijf weer op te krabbelen. In 2008 introduceerde Polaroid zijn nieuwe generatie instant digitale camera's met zijn nieuwe ZINK-printpapier. Nu toont het bedrijf de groot formaat printers in het assortiment.
Polaroid is te vinden in hal 3.1, stand D41.

Nieuwe markten

Vanaf 2010 verkent Polaroid nieuwe markten zoals televisies, mobiele telefoons, actiecamera's en tablets. In 2013 introduceert Polaroid zijn eerste grootformaat printer, de "Polaroid First". Tegenwoordig heeft het bedrijf naar eigen zeggen de beste technologie in huis voor printen met UV LED, Eco-solvent en textiel.

Polaroid Large Format

Het Polaroid-team nodigt bezoekers uit om enkele van deze producten te bekijken en meer te weten te komen over POLAROID Large Format.

Het assortiment:

  • Polaroid UV-hybride is verkrijgbaar in 2 en 3,2 meter breed. De printer is voorzien van Kyocera of Ricoh Gen 5-printkoppen.
  • Flatbed UV-LED is verkrijgbaar in de breedtes 3,0 x 2,0 of 1.22 x 2.44 meter. Voorzien van Kyocera printkoppen en Phoseon UV LED-lampen.
  • Polaroid Secons is een eco-solvent printer. Speciaal ontworpen voor POP-materiaal.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Stagiares

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl