Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Feestelijke editie Grafityp dealermeeting

Feestelijke editie Grafityp dealermeetingGrafityp organiseert in Houthalen van tijd tot tijd een dealermeeting om bij te praten met hun dealers die afkomstig zijn van verschillende continenten. Bij zulke gelegenheden komt zowel marketing als productontwikkeling aan de orde. Daarnaast worden er nieuwe producten voorgesteld, die pas zijn geïntroduceerd in het assortiment, of op het punt staan in het assortiment te worden opgenomen. Dit keer was er sprake van een bijzondere editie. Bekijk hier de foto's.

Vloerfolie

Er waren dit jaar zo’n 45 deelnemers. Niet alleen dealers uit onze eigen regio, zoals Nauta Sign en Dimix waren vertegenwoordigd, maar dealers ook uit landen als Zuid Afrika, Australië en Japan hadden een delegatie gestuurd. Tot de voorgestelde producten behoren onder andere een nieuwe vloerfolie voor kortstondig gebruik, een serie van wall deco print film in verschillende uitvoeringen voor vlakke toepassingen en een speciale wall deco cast film voor gestructureerde ondergronden (inclusief bakstenen muren).

Ook opvallend was de floorprint film met antislip laag waardoor laminaat achterweg kan blijven. De reeks gegoten Carwarping films krijgt ook uitbreiding. Grafityp ontwikkelt al een aantal jaar pvc vrije films. Het bedrijf komt nu met een opvallende toevoeging, een print film met bijhorend laminaat, geschikt voor carwraps. Het pakket van PU print film en PU laminaat biedt ook bescherming tegen steenslag. Voordat doel is er echter ook een nieuwe volledig transparante PU film in het pakket. We kregn er ook een korte demo over het gebruik in het eigen democentrum.

Afscheid Herman Bosman

Voor Philip Lewandowski was het de eerste keer dat hij als CEO/Managing director de deelnemende dealers verwelkomde. Herman Bosman, die voorheen als eigenaar zelf het bedrijf leidde, speelde in zijn nieuwe hoedanigheid als Chairman Board of Directors een bescheiden rol, tot op de laatste avond. Met 170 genodigden kun je gerust zeggen dat zijn afscheid van de dagelijkse leiding van het bedrijf niet onopgemerkt is gebleven.
In Château Neercanne werden de pensionering van Herman Bosman op feestelijke wijze gevierd. Herman Bosman bedankte in een korte speech zowel de medewerkers van Grafityp, dealers van het bedrijf en de leveranciers en relaties voor de samenwerking en bovenal zijn vrouw Rosa, waarna het feest tot in de kleine uurtje werd voortgezet. In onze fotogalerij is meer te zien van dit evenement.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

3_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
4_283x236_blok__Custom_
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl