Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Veel belangstelling voor Empack en Packaging Innovations

Grote belangstelling op eerste beursdag Empack en Packaging InnovationsVerpakkingsbeurzen Empack en Packaging Innovations hebben op de eerste beursdag al grote belangstelling van de verpakkingsindustrie getrokken.  De eerste beursdag had met het bezoek van Ierse minister John Halligan TD ook een extra internationaal karakter. Hij bracht samen met een Ierse delegatie van verpakkingsbedrijven een bezoek aan Empack.

Om 10.00 uur opende Empack haar deuren en direct was er een enorme toeloop van bezoekers. Dit kreeg nog een extra impuls toen om 12.00 uur ook Packaging Innovations werd geopend. Vervolgens was er hoog bezoek uit Ierland. De Ierse minister of State at the Ministry of Business, Enterprise and Innovations and the Department of Education and Skills, John Halligan TD bracht samen met een Ierse delegatie een bezoek aan Empack.

Uitverkochte sessies

De eerste dag was er ook veel belangstelling voor de presentaties en workshops in de kennistheaters op zowel Empack als Packaging Innovations. Meerdere sessies konden rekenen op een uitverkochte zaal.

Laatste twee beursdagen

Empack en Packaging Innovations worden dit jaar voor het eerst gelijktijdig onder een dak georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht. Beide events tellen gezamenlijk 460 exposanten en naar verwachting komen zo’n 12.000 verpakkingsexperts op de events af. Empack is op 11 en 12 april te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Packaging Innovations is op 11 april te bezoeken van 12.00 tot 18.00 uur en op 12 april van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.empack.nl en www.packaging-innovations.nl.

Demotour

Bezoekers aan verpakkkingsbeurs Empack kunnen onder meer zich aanmelden een Pack Online Demotour op de beursdagen 10 t/m 12 april. Zij krijgen presentaties en demonstraties van toonaangevende spelers op de beurs. De tour wordt georganiseerd in samenwerking met Pack Online, het online platform voor de verpakkingssector. Ook schenkt Empack dit jaar extra aandacht aan het thema Agile Manufacturing in de vorm van een gethematiseerde innovatieroute, een machine demotour en lezingen in het theater.

Demotour

De demotour geeft bezoekers inzicht in het wegen en doseren, verpakken middels traysealen, dieptrekken, het horizontaal als verticaal flowpacken en kartonneren, meten en registreren, etiketteren, coderen, inspecteren, casepacken en palletwikkelen. Diverse toonaangevende presenteren en demonstreren hun oplossingen tijdens de Pack Online Demotour.

De verpakkingsbeurs Empack vindt tot 12 april plaats in Jaarbeurs Utrecht, dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De beurs is gelijktijdig met Packaging Innovations, het marketing & design event voor verpakkingen en display. De beurs is kosteloos te bezoeken op basis van voorregistratie met code 2509.

Op de foto links: De Ierse minister John Halligan TD.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

3_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
4_283x236_blok__Custom_
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl